Noticias Castellón
sábado, 03 de junio del 2023 | Última actualización: 14:08

El personal de la brigada municipal d’Almenara rep formació sobre el mosquit tigre

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 12 segundos

Noticias Relacionadas

L’Ajuntament també té prevista una xarrada oberta a la ciutadania en la que s’abordarà el tema

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Almenara, en col·laboració amb l’empresa Lokímica i la Diputació de Castelló, ha realitzat una jornada de formació sobre com combatre al mosquit tigre, dirigida a la Brigada Municipal d’Obres i Serveis de la localitat.

Pròximament, dins del capítol formatiu, es realitzarà una xarrada informativa dirigida a tots els veïns i veïnes, en la qual se’ls explicaran mesures preventives per a combatre el mosquit tigre, perquè un gran percentatge dels focus (sobre un 80%) s’originen en zones privades.

Els representants de l’empresa Lokímica, que porta la gestió dels tractaments a Almenara, han explicat als i les components de la brigada com han d’actuar per a evitar la proliferació i focus de mosquits tigre en parcs i zones verdes. Així, se’ls ha aconsellat com escometre la poda, el reg i altres tasques de jardineria que realitzen per a evitar la proliferació dels mosquits tigre. També se’ls ha assessorat en com actuar davant la presència d’algun focus en aquests espais. La formació preventiva serà continua al llarg de l’any.

D’altra banda, les tasques de prevenció i lluita contra el mosquit tigre no paren en el terme d’Almenara, perquè s’estan realitzant al llarg d’aquestos dies actuacions, tant des de l’ajuntament a través de Lokímica, com també des de la Diputació de Castelló.