Noticias Castellón
sábado, 23 de septiembre del 2023 | Última actualización: 04:08

Mulet: “El Partit Socialista impedeix al Senat que s’aproven espigons per a les platges de Nules i Torre de la Sal”

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 24 segundos

Noticias Relacionadas

Les esmenes de Compromís han sigut rebutjades per PSOE, ERC-Bildu, PNB i Junts

Castellón Información

El PSOE ha impedeix al Senat que s’aproven espigons per a les platges de Nules i Torre de la Sal. Així ho ha dit el senador de Compromís per Castelló, Carles Mulet.

Mulet ha explicar que Compromís havia presentat esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat, que exigien destinar 3 milions d’euros per a la construcció d’espigons a Nules i Torre de la Sal (Cabanes). Esmenes, ha fegit, que han sigut rebutjades amb els vots PSOE, ERC, Bildu, PNB i Junts. Vox no va votar, i Ciutadans es va abstindre.

Els vots favorables van vindre de Compromís i el Grup de l’Esquerra Confederal en el qual s’integra la coalició valencianista, Teruel Existeix UPN i Partit Popular.

Per a Mulet, aquesta mesura suposa una nova garrotada per a unes les platges més amenaçades del litoral de Castelló, que posen en risc la integritat de les persones i els seus béns per manca d’actuacions de l’administració central, que ni fa ni deixa fer, “hui dia existeixen alternatives sostenibles en el disseny d’espigons, que minimitzen l’impacte que, en el seu moment, pogueren tindre aquests en el passat. Cal actuar d’urgència, i veiem que mentre el PSOE ací ix en les fotos defensant en teoria els interessos dels poblats afectats per aquesta desídia d’anys d’abandó, quan li posem en safata poder votar a favor d’inversions, aqueixes que ells no proposen, les voten en contra sense rubor”

Segons el senador valencianista “malgrat aquesta nova negativa, continuarem batallant per la platja de Nules i el poblat de la Torre de la Sal”