sábado, 23 de enero, 2021  |  
Vila-real commemora el 25N amb el mural ‘La comunitat’ com a testimoni de la lluita contra la violència masclista  Vila-real commemora el 25N amb el mural ‘La comunitat’ com a testimoni de la lluita contra la violència masclista 

- 23 noviembre, 2020 -

La intervenció de ceràmica es col·locarà a la caseta de l’ascensor del pàrquing subterrani i està formada d’empremtes de mans, símbol de dir “prou” Vila-real commemora el 25N amb el mural ‘La comunitat’ com a testimoni de la lluita contra la violència masclista 

La intervenció de ceràmica es col·locarà a la caseta de l’ascensor del pàrquing subterrani i està formada d’empremtes de mans, símbol de dir “prou”

Castellón Información

Vila-realcommemorarà enguany el 25 de novembre, Dia Internacional per a Combatre la Violència contra les Dones, amb la instal·lació a la plaça Major del mural ‘La comunitat contra la violència’. La intervenció és col·locarà a la caseta de l’ascensor del pàrquing subterrani.

El mural ‘La comunitat contra la violència’ és un projecte de les regidories de Joventut i d’Igualtat, junt als ceramistes Angel Igual i Antonio Pérez. El mural és el resultat d’un taller obert a tot el públic, realitzat amb la col·laboració de les associacions Grup de dones Vila-real, Atenció a víctimes Creu Roja: Juntes i Andrea Carballo, que durant tres dies van deixar la seua empremtaen els peces de ceràmica que ara es col·loquen a la plaça Major. Es tracta de taulells de ceràmica de forma hexagonal, com les cel·les de les abelles, on la gent que hi ha volgut col·laborar ha deixat l’empremta de la seua mà, símbol de dir “prou” a la violència masclista.

Google+
Whatsapp Telegram