lunes, 29 de noviembre, 2021  |  
El IV Congrés Magdalener es celebrarà al Saló d’Actes de la Cambra de Comerç El IV Congrés Magdalener es celebrarà al Saló d’Actes de la Cambra de Comerç

- 31 octubre, 2017 -

Els congressistes ja poden consultar les quatre ponències elaborades pels membres del Comité Organitzador El IV Congrés Magdalener es celebrarà al Saló d’Actes de la Cambra de Comerç

Els congressistes ja poden consultar les quatre ponències elaborades pels  membres del Comité Organitzador

Els congressistes del IV Congrés Magdalener ja poden consultar les quatre ponències elaborades pels membres del Comité Organitzador, que han estat publicades a la pàgina web de l’esdeveniment. La convocatòria arriba ja a les 500 inscripcions per a participar en les sessions de debat i acord i el comitè ha canviat definitivament la seu del Congrés al Saló d’Actes de la Cambra de Comerç.

Castellón Información 

Congres Magdalener ponencias 301017

Avui s’han fet públiques les quatre ponències que se sotmetran a debat en les sessions del IV Congrés Magdalener. Els textos han estat fruit de moltes hores de treball dels membres del Comité Organitzador, que es van distribuir en quatre taules temàtiques per a analitzar cadascuna de les 61 comunicacions que van ser enviades al congrés. Sota els imperatius de donar cabuda a totes les reflexions i propostes i generar uns textos de consens que siguen capaços d’assolir un elevat nivell d’acord entre els congressistes, ahir de vesprada es va donar el vistiplau definitiu als continguts de les quatre ponències.

Els quatre documents s’han estructurat en articles per a facilitar la lectura i la presentació d’esmenes als participants en el congrés. El termini de presentació d’esmenes i ponències alternatives s’iniciarà el pròxim 10 de novembre i conclourà el 14 de novembre a les 24 h.
El nombre d’inscrits ha arribat ja a les 500 persones, per la qual cosa el Comitè Organitzador ha decidit definitivament el canvi de seu del congrés al Saló d’Actes de la Cambra de Comerç, amb capacitat per a més de 600 persones.

Ponències publicades: 

El Marc de les restes. Estructura Organitzativa i de Gestió, agents festers i finançament

Identitat Colectiva. Tradició i modernitat. Símbols i representacions oficials

Actes, programació, espais urbans iparticipació ciutatana

Les Festes com a element integrador de la imatge de la cuitas. Projecció exterior

Whatsapp Telegram