Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
lunes, 20 de marzo del 2023 | Última actualización: 17:26

Advertisement
Advertisement

El flamenc, el Jazz i la música barroca protagonitzen el proper cap de setmana en Benicàssim

Tiempo de Lectura: 58 segundos

Noticias Relacionadas

El Centre Cultural Melchor Zapata estrena aquest mes de desembre la seua programació amb tres dels artistes més interessants de la plàstica valenciana

Castellón Información

Benicàssim encara un cap de setmana amb diversos actes de caire cultural. D’una banda, la música estarà present al Teatre Municipal Francesc Tárrega i a l’Espai de la Música Mestre Vila amb una combinació de gèneres per al gaudi de tots els públics. D’altra banda, el Centre Cultural Melchor Zapata iniciarà el nou cicle expositiu amb el qual la regidoria de Cultura vol fer un salt qualitatiu a la seua oferta a les sales d’art.

La programació musical començarà a l’Espai de la Música amb un nou cap de setmana dins del cicle Torna a l’Espai. L’Estança Harmònica, amb el seu espectacle Vivaldíssim, recrearan música dels segles XVII i XVIII. El grup està format per Isabel Alcaraz (soprano), Anna Albert (oboe), Albert Cabedo (violí), Miquel Àngel López (violí), Miquel Falomir (viola), Anna Pitarch (violoncel) i Manel Sifre (clavicémbalo) i la seua actuació està programada per al divendres 11 de desembre a les 19.00 hores.

 width=

La música barroca de L’Estança Harmònica donarà pas als sons portuguesos de Maria João al costat de Carlos Bica, referent lusità en l’univers jazzístic europeu. Tots dos estaran aquest divendres en el Teatre Municipal a les 20.00 hores amb André Santos (guitarra) i João Farinha (piano i teclats). Les entrades per al concert es poden adquirir a través de la web municipal de l’àrea de cultura (http://benicassimcultura.es/).

Tornant al cicle Torna a l’Espai, el dissabte serà el torn del públic infantil amb La magia del Perlas de Producciones Patachicle. L’espectacle de màgia còmica està programat per al dissabte 12 a les 12.00 hores i està recomanat per a menors a partir de 8 anys.

I el diumenge 13 està reservat per al flamenc amb motiu de l’inici del I cicle La Mar de Flamenca, inclòs en la iniciativa Torna a l’Espai. La companyia Zambomba Flamenca oferiran a les 19.00 hores un espectacle flamenc nadalenc que representa la tradició de Jerez i andalusa de cantar i ballar per Nadal. Balladores, cantaors i guitarristes oferiran un espectacle amb balls, nadales flamenques, compàs i molt d’art.

A més de l’espectacle, L’Espai de la Música acollirà el diumenge l’exposició de fotografia Ratitos buenos de Martín Vellón.

Com recorda el regidor de Cultura, Javier Alonso, l’accés a cadascun dels espectacles programat a l’Espai de la Música és lliure però es requereix entrada “que es pot aconseguir en el mateix Espai de la Música tres dies abans de cada actuació”. L’horari per a recollir les entrades serà de 17.00 a 20.00 hores “i cadascun dels assistents tindrà un seient assignat per a evitar aglomeracions en l’accés a la sala, la qual s’obrirà mitja hora abans de cada actuació”, ha afegit l’edil.

I, a més de l’activitat en el Teatre Municipal i a l’Espai de la Música Mestre Vila, el Centre Cultural Melchor Zapata estrena aquest mes de desembre la seua programació amb tres dels artistes més interessants de la plàstica valenciana, com són Jose Juan Botella, Cebaqueva i Martí Moreno (membres del col·lectiu artenRuta) amb l’exposició Poéticas de la fragilidad. Una mostra profundament reflexiva i repleta de metàfores en la qual la bellesa serà el seu principal al·licient. La inauguració de la mostra serà demà dijous 10 a les 19.00 hores i es podrà visitar fins al 17 de gener de dijous a diumenge de 18.00 a 21.00 hores.

 

Advertisement
Advertisement