martes, 24 de mayo, 2022  |  
El Festival emac de Borriana treballa en un nou protocol per fer un esdeveniment cultural segur El Festival emac de Borriana treballa en un nou protocol per fer un esdeveniment cultural segur

- 1 noviembre, 2020 -

La sisena edició se celebrarà del 12 al 14 de febrer i concentrarà la seua programació el CMC la Mercè El Festival emac de Borriana treballa en un nou protocol per fer un esdeveniment cultural segur

La sisena edició se celebrarà del 12 al 14 de febrer i concentrarà la seua programació el CMC la Mercè

Castellón Informacion 

La sisena edició del festival emac. Borriana se celebrarà entre els dies 12 i 14 de febrer de 2021, concentrant la programació en el CMC la Mercè, com en anteriors edicions, segons ha informat la mateixa organització. El festival tornarà a ser un esdeveniment cultural de trobada i creació d’espais contemporanis a l’entorn de la Música i de les Arts.

Una edició que sens dubte serà “especial” per les circumstàncies sanitàries a causa de la Covid-19, i que provocarà canvis en el seu funcionament. De fet, l’organització de l’emac. i la regidoria de Cultura de Borriana estan treballant en l’elaboració d’un protocol per a aplicar tota la normativa relativa a esdeveniments culturals en aquests temps de pandèmia i fer de l’emac.2021 “un esdeveniment cultural segur”.

L’emac. “no es para i continua en marxa, amb el compliment de totes les mesures sanitàries pertinents”, han assegurat. Com és costum, a més de les actuacions musicals en format de concerts i sessions de dj’s, el festival està valorant incorporar novament una fira d’artistes, fotografia, disseny, art multimèdia i tallers, tot això amb entrada gratuïta, en tres dies realment intensos a Borriana.

D’altra banda, des de l’organització de l’emac. han anunciat l’obertura de la convocatòria per a participar en l’apartat emac.art 2021, que enguany també tindrà algunes variacions.

Aquesta és una convocatòria oberta a totes les modalitats artístiques, el termini per a participar està obert des del passat dia 26 d’octubre i es tancarà el dia 8 de gener.

Whatsapp Telegram