Jueves, 24 de septiembre, 2020  |  
El Festival de contes al Maestrat Conta’M es celebrarà aquet any a Càlig El Festival de contes al Maestrat Conta’M es celebrarà aquet any a Càlig

- 7 julio, 2020 -

Es un festival itinerant impulsat per la Fundació Maestrat Viu El Festival de contes al Maestrat Conta’M es celebrarà aquet any a Càlig

Es un festival itinerant impulsat per la Fundació Maestrat Viu

Juan José Benito/Castellón Información

Càlig acollirà els dies 16, 17 i 18 d’octubre la segona edició del Festival de contes al Maestrat Conta’M, que organitza la Fundació Maestrat Viu amb la col•laboració de l’Ajuntament.

L’esdeveniment cultural comptarà amb artistes de la paraula que ompliran els carrers calijons d’històries i d’activitats diverses al voltant del món del conte i de la literatura popular.

L’organització està treballant actualment en el disseny de la programació, que serà variada i de qualitat, així com en el manteniment de les mesures sanitàries que establixquen les autoritats per dotar de seguretat la celebració del Festival.

Conta’m és un festival intergeneracional de narració oral, que reuneix artistes de la paraula, principalment de l’escènica així com de noves tendències que utilitzen la paraula com una dels seues eines, combinada amb teatre, música, dansa, plàstica, i altres disciplines.

El projecte itinerant de Maestrat Viu tindrà així en Càlig una nova plataforma per recolzar la cultura, més si cap en els temps que es viuen actualment, i acostar a un públic de totes les edats l’amor pels contes, les històries, la literatura i la paraula.

La primera edició d’esta cita cultural al Maestrat es va celebrar a Atzeneta del Maestrat i va congregar a contistes, llibreries, editorials, il•lustradors, investigadors i amants de les històries contades en un extens catàleg d’activitats i propostes que, enguany, i tot i les excepcionals circumstàncies, vol repetir èxit de participació.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *