Noticias Castellón
sábado, 30 de septiembre del 2023 | Última actualización: 18:58

El festival ‘Bagatge’ omplirà els carrers de Betxí de música i diversió el cap de setmana

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 22 segundos

Noticias Relacionadas

Enguany el festival de circ i teatre de carrer celebra una edició especial, després de complir un quart de segle

El Festival Bagatge 2023 omplirà els carrers de Betxí de cultura, música i diversió un any més. Però en aquesta ocasió la festivitat és més especial si cap, ja que serà el 25è any que el festival de teatre de carrer i circ farà riure al veïnat i, per tant, han preparat un espectacle concorde al moment, sota el lema ’25 edicions d’emocions’.

Durant els dies 1, 2 i 3 de setembre es podrà gaudir de diferents xous per a tots els públics, en diferents espais del municipi. El festival arrencarà amb Cris Clown, l’acròbata i clown representarà el seu espectacle Home en la Plaça Major a les 19.00h. En finalitzar l’actuació d’obertura, serà La Troupe Malabó qui tancarà el divendres a les 20h en la Plaça de la Pietat amb Sonata Circus, una actuació que enllaça òpera, cant, estranys instruments musicals i les tècniques i varietats del circ.

El dissabte serà el torn del Gran Dimitri a les 18.30h i Projecte Kavauri a les 19.30h, amb els xous The Legend i Lullaby, respectivament. A la nit, a partir de les 23h, Perrakos Sound System posaran la música, però també molt d’humor, en la Festa de la 25a Edició.

L’últim dia, el diumenge 3 de setembre, a les 18.30h Perro Azul homenatjaran el cinema mut amb l’espectacle teatral Globe Story, en el Teatre Municipal. Finalment, tancarà el festival Chicharrón, barrejant flamenc i malabars amb el xou Sin Ojana en la Plaça Major a les 19.30h.