Noticias Castellón
sábado, 23 de septiembre del 2023 | Última actualización: 04:08

El diputat de Promoció Econòmica, Pau Ferrando, inaugura la primera Mostra d’Economia Social i Solidària

Tiempo de Lectura: 55 segundos

Noticias Relacionadas

Aquesta activitat és finançada per la Diputació de Castelló a través del programa d’Accions Innovadores de l’àrea de Promoció Econòmica

Castellón Información

El diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionalització, Pau Ferrando, ha inaugurat la primera Mostra d’Economia Social i Solidària (MESS), que busca visibilitzar i enfortir les xarxes d’aquest nou model econòmic emergent als pobles del nord del País Valencià.

Aquesta activitat, finançada per la Diputació de Castelló a través del programa d’Accions Innovadores de l’àrea de Promoció Econòmica, l’organitza l‘associació Bolangera i es tindrà lloc a Benlloc fins al dissabte 16 d’octubre.

En la inauguració Ferrando ha estat acompanyat per l’alcalde de Benlloc, Àngel Ribes, la representant de la Bolangera, Anna Peñalver i la tècnica de la Niuada, Olga Monferrer.

El diputat ha destacat les necessitats que les institucions donen suport a les propostes empresarials i cooperatives que busquen tenir un triple impacte financer, social i ambiental en el territori i que fomenten una recuperació econòmica més sostenible amb el medi ambient i les persones.