Noticias Castellón
miércoles, 05 de octubre del 2022 | Última actualización: 12:07

El departament Borriana Cultura renova la imatge per a donar més dinamisme

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 5 segundos

Noticias Relacionadas

El dissenyador local Juan Tirado ha sigut l'encarregat de dur endavant el treball de renovació de la imatge de la Regidoria

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Borriana ha donat a conèixer avui la nova imatge que tindran les diferents seccions del departament de Borriana Cultura amb l'objectiu de donar dinamisme i, sobretot, que siguen identificades pels usuaris i per les veïnes i els veïns de Borriana.

El regidor de Cultura del consistori, Vicent Granel, juntament amb el dissenyador local Juan Tirado, han sigut els encarregats de presentar aquesta nova imatge que comptarà amb la identitat de cadascuna de les seccions que formen el departament municipal de Borriana Cultura.

D’aquesta manera, una única marca serà la que englobarà totes les seccions i que identificarà la Regidoria de Cultura en les diferents activitats, tallers o treballs que es facen, diferenciant les seccions de Biblioteca Municipal, Normalització Lingüística, Arxiu, Museus i Programació Cultural, totes englobades en la imatge de Borriana Cultura.

Aquesta nova imatge, segons ha explicat Granel, té un clar propòsit, “projectar i divulgar la cultura”. Per això, i amb la finalitat que arribe a tota classe de públic, “s'ha treballat una imatge gràfica sintètica, directa i clara, accessible per a tota la ciutadania”, ha indicat el dissenyador.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí