Miércoles, 21 de octubre, 2020  |  
El conseller resta importància a la polèmica de la infermeria escolar i diu que es mantindran els protocols El conseller resta importància a la polèmica de la infermeria escolar i diu que es mantindran els protocols

- 29 septiembre, 2020 -

Marzà afirma que s'han comprat 50.000 llicències digitals per aules virtuals per evitar problemes durant el curs El conseller resta importància a la polèmica de la infermeria escolar i diu que es mantindran els protocols

Marzà afirma que s’han comprat 50.000 llicències digitals per aules virtuals  per evitar problemes durant el curs

Castellón Información

El Conseller d’Educació, Vicent Marzà, ha afirmat hui a Castelló, que encara que la Comunitat Valenciana ha sigut un dels territoris on més prompte ha començat el curs, el resultat ha sigut satisfactori perquè s’han produït molt pocs casos problemàtics. Quan això, el conseller ha agraït el comportament de pares, mares i educadors i ha valorat molt positivament l’esforç realitzat fins ara, “perquè aquest no és un curs com els altres per la pandèmia de la Covid”.

Marzà també ha valorat les associacions de pares, perquè les seues peticions i protestes mostren la seua inquietud per la formació i la salut dels fils. Ha indicat que s’han adquirit 50.000 llicències per aules virtuals que fins ara no existien i està segur que no hi haurà problema per repartir-les en funció de la necessitat de cada centre.

En referència a la polèmica de la infermeria escolar, el conseller ha manifestat que de moment no hi ha un termini establert “i el que nosaltres estem treballant és que, com qualsevol altra de les persones externes que entren en un centre educatiu, el procediment que han de fer és el que ja està regulat i fan altres treballadors municipals que entren a altres centres educatius. Ara si, ha afegit, s’ha de tindre especial cura en la situació actual que no és una situació habitual, i per tant, com menys persones externes entren a un centre educatiu millor, i aquelles que entren, que entren en unes condicions adequades.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *