Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
sábado, 01 de abril del 2023 | Última actualización: 22:48

Advertisement
Advertisement

El concurs ‘Atrapa’m si pots’ dedicarà la setmana vinent a les festes de la Magdalena i les Falles

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 9 segundos

Noticias Relacionadas

El dijous 16 rebrà la visita de les reines de les festes de Castelló, Selene Tarín i Alejandra Sáez

Les festes de la Magdalena i les Falles seran les protagonistes del concurs Atrapa’m si pots a partir del dilluns 13 de març. Amb aquest motiu el programa que presenta Òscar Tramoyeres comptarà amb la presència d’uns convidats molt especials. Tots han passat ja pel programa i estan fortament vinculats al món de les gaiates i les falles.

Al llarg de la setmana gaudirem de sorpreses molt especials. El dimecres 15 els visitarà la fallera major de València, Laura Mengó i la seua cort d’honor. El dijous 16 rebrà la visita de les reines de les festes de Castelló, Selene Tarín i Alejandra Sáez, acompanyades per les dames de la ciutat majors i infantils. L’últim programa de la setmana estarà amenitzat per la Societat Protectora Musical La Lira d’Alfarb.

Des de Castelló de la Plana visiten el concurs Juan Serrano, de la Gaiata 7 Cor de la Ciutat, i Laura Martínez, madrina de la Gaiata 3 Porta del Sol. Representant les Falles estaran Santi Barberà, de la falla Plaça Sant Roc de Torrent, i Ana Muñoz, fallera d’Albal, decoradora de falles i més coneguda en les xarxes socials com Tia Visantica. La cinquena concursant és Aurora Martínez, que té el cor partit. En 1973 va ser la primera fallera major de Torrent, però viu a Castelló de la Plana des de fa 44 anys i la seua ànima està dividida entre les falles i les gaiates.

Els programes estan ambientats en l’univers festiu i moltes de les preguntes giraran al voltant d’aquest tema. Però a tots els efectes són programes ordinaris i els concursants optaran al pot acumulat com en qualsevol altra setmana d’emissió.

Animalades amb els peluts que viuen les festes

Animalades dona protagonisme aquest cap de setmana a peluts i peludes que viuen de més a prop les festes de la Magdalena i les Falles.   Dissabte coneixerem Lluna i Turrón, els gossos que des de fa anys formen part de la vida de les reines de les festes de Castelló de la Plana 2023, Selene Martín i Alejandra Sáez. Els dos són adoptats, com la majoria de les mascotes que diumenge desfilaran en una comissió especial al casal de la falla Arxiduc Carles – Músic Gomis de València.

Amb esta iniciativa, els seus humans fan una aportació anual a una protectora i els integren en la festa.

Advertisement
Advertisement