Noticias Castellón
martes, 04 de octubre del 2022 | Última actualización: 22:19

El Centre d’Interpretació de la Línia XYZ d'Almenara organitza aquest diumenge la ruta ‘Trinxeres, por, mosquits i fam’

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 6 segundos

Noticias Relacionadas

En la sessió es llegiran fragments de diaris i documents militars de l'època sobre el terreny

Castellón Información

El Centre d’Interpretació de la Línia XYZ d'Almenara ha programat per al diumenge 31 d'octubre una ruta molt especial titulada 'Trinxeres, por, mosquits i fam' en la qual al mateix temps que es visiten els espais de la línia XYZ es realitzaran lectures de fragments de diaris, documents militars i sumaríssims. Es tracta d'una visió diferent amb documents de l'època per a conéixer què va passar en aquest entorn.

La inscripció gratuïta serà obligatòria per a aquesta activitat, podent realitzar-se a través del telèfon 620 557 471 o via e-mail al centrexyzalmenara@gmail.com. La geografia literaria, que començarà a les 9 del matí des del propi Centre d’Interpretació de la Línia XYZ (Casa dels Anglesos), no està recomanada per a xiquets i xiquetes i el seu aforament serà limitat.

A més, dins del calendari, també s'han programat les rutes habituals els dies 16, 17 i 30 amb eixida a les 9 del matí des del propi Centre d’Interpretació de la Línia XYZ en els Estanys d’Almenara. També la inscripció gratuïta serà obligatòria a través del del telèfon 620 557 471 o via e-mail al centrexyzalmenara@gmail.com . L'aforament serà limitat.