Noticias Castellón
sábado, 04 de febrero del 2023 | Última actualización: 22:25

El Casal Jove de Nules segueix sent enguany centre emissor del Carnet Jove

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 48 segundos

Noticias Relacionadas

L’horari del Casal Jove és de dilluns a divendres de 9 a 13.00 hores pel matí i de 16 a 19 hores per la vesprada, excepte dimarts i dijous que per les vesprades estarà tancat

Les i els joves de Nules interessats a sol·licitar el Carnet Jove tenen ara noves avantatges, ja que des de l’1 de gener és gratuït i es pot sol·licitar al web https://ivaj.gva.es/es/carnetjove.  No obstant això, les persones interessades a tenir el carnet en paper ho poden seguir recollint al Casal Jove de Nules, ubicat a les antigues dependències de l’Oficina de Turisme.

Així doncs, per a fer-se el nou Carnet Jove digital sols es necessari tindre el DNI o NIE en vigor, entre els requisits es troba a més tindre entre 14 i 30 anys, i la seua vigència és de dos anys a comptar des de la data de l’expedició del mateix.

En aquest sentit, cal recordar que l’Ajuntament de Nules es troba registrat com a centre emissor del Carnet Jove gràcies al conveni de col·laboració signat fa un any amb l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).

De fet, en tot aquest temps s’han tramitat al Casal Jove de Nules més de 100 carnets, i ara amb el nou format des del Casal Jove s’ofereix la possibilitat de fer les gestions pertinents a aquelles persones que ho sol·liciten.

Des de la regidoria de Joventut, Gabriel Torres, assenyala que “ara el cost del Carnet Jove és zero, i la seua tramitació és telemàtica però des del Casal Jove volem facilitar a tots els joves l’accés al Carnet Jove, en aquest sentit poden anar al Casal Jove per a assessorar-se dels tràmits i també es pot recollir el Carnet Jove al nostre casal si es demana en paper. En definitiva, seguim apropant serveis als joves del nostre municipi”.  

L’horari del Casal Jove és de dilluns a divendres de 9 a 13 hores pel matí i de 16 a 19 hores per la vesprada, excepte dimarts i dijous que per les vesprades estarà tancat.