Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
sábado, 01 de abril del 2023 | Última actualización: 14:11

Advertisement
Advertisement

El Barri València de Borriana aconsegueix el primer premi a les millors carrosses en les dos cavalcades del Ninot 2023

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 32 segundos

Noticias Relacionadas

Borriana s’ha omplit de color amb les desfilades de les carrosses i comparses de les 18 falles que conviuen a la ciutat en diferents categories

El Barri València ha aconseguit alçar-se amb el primer premi a les millors carrosses en les dues cavalcades del Ninot 2023, les de majors i infantil. Borriana tanca així aquest cap de setmana faller amb un ambient d’alegria, ingeni i color gràcies a les Cavalcades del Ninot celebrada la nit d’ahir dissabte i aquesta vesprada de diumenge, respectivament.

En la cavalcada d’ahir a la nit, a més del Barri València, els premis de les carrosses van ser també per a el Barri La Vila (segon), el tercer la Mercè, el quart Falla Jaume I, el cinquè Barri d’Onda i el sisè l’Escorredor, que van completar el podi. També el Barri València es va alçar amb el premi al millor ninot de carrossa.

Mentre que les carrosses premiades aquesta vesprada en la Cavalcada del Ninot infantil, han sigut el segon per a Falla Don Bosco, el tercer per al Barri La Mota, el quart Cardenal Tarancón i el cinquè La Mercè. Igualment han reconegut a la Falla Don Bosco per crear el millor ninot infantil de carrossa.

Un cap de setmana en el qual Borriana s’ha omplit de color amb les desfilades de les carrosses i comparses de les 18 falles que conviuen a la ciutat en diferents categories.

El recorregut s’ha mantingut igual que l’any passat per a totes dues cavalcades, i ha començat en la plaça de la Generalitat, seguint pels carrers de l’Escorredor i Encarnació, per a finalitzar en la plaça 9 d’Octubre, on han acabat de celebrar els premis, especialment la Falla del Barri València amb l’alegria d’haver aconseguit doblet amb el primer premi de carrosses en les dues cavalcades.

Advertisement
Advertisement