Noticias Castellón
miércoles, 07 de diciembre del 2022 | Última actualización: 13:54

El 90% del sector de l’hostaleria de Nules recicla correctament el vidre

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 26 segundos

Noticias Relacionadas

Segons un estudi fet per Ecovidrio, el municipi també compta amb importants percentatges en mesures d’estalvi i eficiència energètica i aigua

El sector de l’hostaleria de Nules presenta uns destacats percentatges en la gestió de residus, en concret un 88,9% d’establiments separa correctament el vidre, segons un estudi fet per Ecovidrio. Així mateix, es troba en el segon lloc de poblacions de la província de Castelló que opta per la compra de productes a granel com a alternativa als productes envasats.

Per altra banda, en relació al consum d’energia un 91,7% dels hostalers de Nules prenen mesures d’estalvi i d’eficiència energètica; i pel que fa al consum d’aigua Nules destaca amb un 86,1% entre els municipis que compten amb mesures d’estalvi i eficiència en l’ús de l’aigua, sent la primera localitat de la província amb un 96,8% en la qual els seus establiments hostalers utilitzen com a principal mesura d’estalvi la càrrega completa d’electrodomèstics.

També és important el consum responsable amb l’adquisició de productes de temporada on Nules presenta un percentatge intermedi amb un 50%.

De fet, aquestes dades formen part del I Baròmetre de Sostenibilitat Hostalera de les costes de la Comunitat Valenciana, un estudi que ha comptat amb més de 10.000 entrevistes al sector de l’hostaleria i que ha desenvolupat Ecovidrio mitjançant la campanya ‘Movimiento Banderas Verdes’.

Amb tot, el regidor de Medi Ambient, César Estañol, assenyala que “encara hi ha molt de treball per fer, de manera que des de l’ajuntament seguirem portant a terme iniciatives per a conscienciar la ciutadania en temes de gestió de residus principalment”.