Noticias Castellón
jueves, 09 de febrero del 2023 | Última actualización: 21:45

El 24 de març s’inaugura la nova seu d’Amics de Vinaròs

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 5 segundos

Noticias Relacionadas

Actualment es realitza el trasllat del fons documental artístic de l’antiga seu a la nova

El 24 de març s’inaugurarà la nova seu de l’associació cultural Amics de Vinaròs. Així es va acordar en la primera junta de l’any celebrada en el nou local social, que es troba a la planta baixa de la Casa de la Cultura i que ha estat cedir per l’Ajuntament.

El trasllat ha vingut motivat a que un dels dos habitatges de la seu que Amics de Vinaròs tenia al carrer Sant Ramón pateix aluminosi, per lo que l’Ajuntament ha decidit cedir a l’entitat el baixos de la Casa de la Cultura.

El president d’aquesta associació, José Luís Pascual, ha explicat que el trasllat està sent molt laboriós, però va segons les previsions i pot estar conclòs, excepte imprevistos, la primera quinzena de març.

El trasllat comporta el moviment d’uns 400 quadres, unes 1.300 peces arqueològiques i d’art, uns 4.500 llibres antics, així com el fons documental amb gran quantitat de documents antics.

  En la reunió es va acordar celebrar la inauguració del nou local el 24 de març, amb una exposició antològica de José Córdoba i un cicle de conferències que s'anunciaran al seu degut temps.