Noticias Castellón
martes, 09 de agosto del 2022 | Última actualización: 00:18

Educadors ambientals recorren Benicàssim per conscienciar sobre la importància de cuidar l'entorn

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 43 segundos

Noticias Relacionadas

Informen a la ciutadania sobre les ordenances municipals, normes d'ús i bones pràctiques mediambientals a seguir en matèria de gestió de residus

L'Ajuntament de Benicàssim, a través de l'Àrea de Medi Ambient, ha iniciat una nova edició de la campanya d'educació ambiental per a conscienciar als veïns i veïnes sobre la importància de cuidar de l'entorn i aconseguir entre tots un municipi més net. Com ha indicat la regidora de Medi Ambient, Elena Llobell, “el projecte impulsat per l'Ajuntament de Benicàssim té com a objectiu donar un servei de proximitat a la ciutadania, el comerç i les empreses sobre les millors pràctiques en matèria de gestió de residus”.

Per a això, quatre educadors ambientals de la UTE Sanejament Urbà de Benicàssim (FOBESA-FCC) són els encarregats d'informar la ciutadania sobre les ordenances municipals, normes d'ús i bones pràctiques mediambientals a seguir en matèria de gestió de residus, comptant per a això amb fullets informatius que són repartits a peu de carrer i el contingut presta especial del qual atenció a l'horari i quantitats de depòsit tant de voluminosos com de podes i resta de residus en l'ecoparc municipal i l'ecoparc mòbil.

A més, com a mostra de bona pràctica mediambiental, les educadores utilitzen la bicicleta per als seus desplaçaments, evitant així emissions de diòxid de carboni que augmenten el canvi climàtic i el calfament global. I per a poder fer aquest servei accessible a tots els ciutadans, cada educadora té assignat un sector diferent de Benicàssim, que recorre de dilluns a divendres, assegurant així que tota l'àrea del municipi quede coberta.

Elena Llobell ha finalitzat dient que amb aquesta iniciativa “l'Ajuntament de Benicàssim reforça tant el seu compromís mediambiental, com el seu compromís per oferir un servei de qualitat al municipi concorde a les necessitats de tots els veïns i veïnes a fi d'aconseguir entre tots un municipi més net i sostenible”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí