viernes, 21 de enero, 2022  |  
Educalimentant torna als centres de salut de Vila-real amb tallers sobre alimentació i càncer i envelliment saludable Educalimentant torna als centres de salut de Vila-real amb tallers sobre alimentació i càncer i envelliment saludable

- 21 abril, 2018 -

La iniciativa està impartida per dues nutritionistes i és recomanable per a persones amb malalties cròniques o problemes de salut concrets Educalimentant torna als centres de salut de Vila-real amb tallers sobre alimentació i càncer i envelliment saludable

La iniciativa està impulsada per Sanitat i impartida per dues nutritionists. En abril es preveuen dues xarrades en Carinyena i La Bòvila i en maig es realitzaran quatre tallers sobre envelliment saludable als tres centres de salut. Gómez anima als veïns a inscriure’s per a assistir a aquestes xarrades, “especialment recomanables per a persones amb malalties cròniques o problemes de salut concrets”

Castellón Información

El programa Educalimentant, que impulsa la Regidoria de Sanitat de Vila-real, torna amb nous tallers que se celebraran tant aquest mes com al maig als diferents centres de salut de la ciutat. Dirigides a pacients, aquestes jornades se centren en temes com l’alimentació i el càncer i l’envelliment saludable.

Dos professionals en dietètica i nutrició s’encarregaran d’impartir les sessions. En el mes d’abril es preveuen dues xarrades sobre alimentació i càncer, una el dia 24 a les 15.30 hores en el centre de salut Carinyena i una altra el mateix dia a les 18.30 a La Bòvila.

En el mes de maig es realitzaran quatre tallers sobre envelliment saludable. Hi haurà dues sessions el dia 24. Una a les 9.15 hores en Carinyena i una altra a les 12.00 hores a La Bòvila. El dia 29 es preveuen dues xarrades més. La primera a les 15.30 hores en Carinyena i la segona a les 18.30 hores a El Pilar.

“Des que vam engegar aquestes sessions, juntament amb el Departament de Salut de la Plana, estan sent un èxit, ja que els temes que es tracten són molt interessants i útils tant per als professionals de la sanitat com per als pacients”, explica la regidora de Sanitat, Silvia Gómez, qui anima als veïns a inscriure’s a qualsevol centre de salut per a assistir a aquestes xarrades, “especialment recomanables per a persones amb malalties cròniques o problemes de salut concrets”

 

Whatsapp Telegram