Noticias Castellón
martes, 04 de octubre del 2022 | Última actualización: 21:56

Vila-real incorpora cinc nous karts elèctrics com una de les millores del nou contracte de retirada de vehicles

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 41 segundos

Noticias Relacionadas

Gómez i Nieto han rebut els cotxes cedits per part d'una empresa local i que utilitzaran els estudiants de primària i secundària de la ciutat

Castellón Información

El programa d'Educació Viària que desenvolupa la Policia Local en els col·legis i instituts de Vila-real incorpora cinc nous karts elèctrics, aportats per l'empresa Grúas Tomás com una de les millores del nou contracte de retirada i depòsit de vehicles. La regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, i el comissari principal de la Policia Local, José Ramón Nieto, han rebut els nous vehicles de mans dels representants de la companyia, en una de les sessions pràctiques d'educació viària amb la participació dels alumnes de 2n d'ESO de l'institut Francesc Tàrrega.

Grúas Tomás ha sigut sempre un excel·lent col·laborador en els diferents programes i campanyes d'educació viària que impulsa la Policia Local, amb simuladors de bolcada, cursos de formació i campanyes especials. A totes elles, suma ara la cessió i manteniment posterior d'aquests cinc karts que vénen a suplir els vehicles utilitzats fins ara en el programa, el reemplaçament del qual es feia ja necessari”, valora Gómez, qui ha volgut agrair especialment la implicació de l'empresa en la millora de la seguretat viària a la ciutat i la incorporació de criteris sostenibles a la seua flota. “El programa d'educació viària, que dirigeix l'inspector José Luis de Llago, és un dels nostres principals orgulls, sent pioners en la implantació d'aquest tipus de formació en els col·legis des de l'any 1987. Amb l'aportació de Grúas Tomás, continuem reforçant i consolidant la nostra aposta per la formació com a via principal de prevenció d'accidents i millora de la convivència”, agrega. Grúas Tomás ha resultat adjudicatària del nou contracte de retirada, depòsit i gestió de vehicles al final de la seua vida útil per dos anys prorrogables fins a un màxim de quatre.