domingo, 28 de noviembre, 2021  |  
Educació incorpora una cuina professional al CEE Castell Vell per millorar la formació i inserció laboral dels seus alumnes Educació incorpora una cuina professional al CEE Castell Vell per millorar la formació i inserció laboral dels seus alumnes

- 24 noviembre, 2021 -

És un centre referent en inclusió educativa al País Valencià que compta amb més d'un centenar d'alumnes  Educació incorpora una cuina professional al CEE Castell Vell per millorar la formació i inserció laboral dels seus alumnes

És un centre referent en inclusió educativa al País Valencià que compta amb més d’un centenar d’alumnes 

Castellón Información

El Centre d’Educació Especial (CEE) Castell Vell de Castelló inclourà un programa de cuina i hostaleria dins de la seua oferta educativa de formació professional dels propers anys. Ho farà gràcies a la cuina professional que ha construït l’Ajuntament de Castelló a través de la Regidoria d’Educació i mitjançant el Pla d’Inversions i Reformes (PIRECAS), i que compta amb una inversió de 30.000 euros.

El regidor d’Educació de la ciutat, Francesc Mezquita, ha estat supervisant aquestos treballs i ha destacat que “aquesta nova instal·lació li donarà altre salt qualitatiu al centre i permetrà dotar-lo de noves eines per potenciar la formació a l’alumnat d’educació especial”.

Segons assenyala l’edil l’objectiu d’aquesta inversió ha estat “apostar per la formació i la inserció laboral entre l’alumnat d’educació especial” i “facilitar l’aprenentatge en igualtat de condicions i oportunitats”.

El CEE Castell Vell és un centre referent en inclusió educativa al País Valencià que compta amb més d’un centenar d’alumnes i que, entre d’altres, treballa amb metodologies i projectes innovadors que reforcen les capacitats de cadascun d’ells. Ara, amb la construcció de la cuina el col·legi potencia els seus programes de formació en hostaleria, cuina i servei al client amb el bar-restaurant.

Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Deja un comentario