Noticias Castellón
miércoles, 05 de octubre del 2022 | Última actualización: 01:28

Educació comença ja a oferir els llocs de difícil cobertura entre els cossos de professors i mestres

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 9 segundos

Noticias Relacionadas

D'aquesta manera i per a cobrir aquestes places, la Conselleria d'Educació ofereix cada dijous a partir de les 12.00 hores un torn de petició per a triar aquests llocs de treball

Fa un parell de setmanes la Generalitat Valenciana va començar a distribuir les places de difícil cobertura per a professors, mestres i personal d'administració que encara no han pogut trobar una plaça en un col·legi o institut de la província de Castelló.

Es tracta de places que, normalment, es destinen a cobrir substitucions temporals, o que, d'altra banda, els docents que han adquirit plaça mitjançant l'oposició, no han triat i s'han quedat buides o vacants.

D'aquesta manera i per a cobrir aquestes places, la Conselleria d'Educació ofereix cada dijous a partir de les 12.00 hores un torn de petició per a triar aquests llocs de treball. A partir de les peticions rebudes es fa un sorteig per a seleccionar als candidats dels llocs més demandats.

Per exemple, per a aquesta setmana, hi ha una plaça vacant per a tot el curs en l'IES Botànic Cavanilles de la Vall d'Uixó per a impartir llengua castellana en l'ESO, que de ben segur haurà estat molt sol·licitada.

Aquesta setmana s'han ofert 29 places per a cobrir a la província de Castelló.

Consulta la web en cas d'estar interessat: https://ceice.gva.es/documents/162909733/363750118/220923_pue_prov.pdf

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí