Noticias Castellón
jueves, 30 de junio del 2022 | Última actualización: 18:47

Marzà anuncia la proposta de 3.600 vacants definitives per a docents el proper curs en

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 38 segundos

Noticias Relacionadas

Aquesta mesura té com a objectiu fomentar la qualitat educativa per a l’alumnat d’escoles i instituts, ja que ajuda a treballar en equips de professorat més estables

Castellón Información

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha informat als sindicats en mesa de negociació sobre la proposta de places vacants per al pròxim curs que permeten al professorat que no la tinga, accedir a una destinació definitiva.

Aquesta proposta es treballarà amb els sindicats i en el període d’un mes s’oferiran aquestes places a aquell professorat valencià que faça la tramitació de concurs de trasllats.

La mesura té com a objectiu fomentar la qualitat educativa per a l’alumnat d’escoles i instituts, ja que ajuda a treballar en equips de professorat més estables i que curs a curs es puguen dur a terme projectes pedagògics consolidats i millorar les condicions del professorat valencià. A aquestes places accedeix fonamentalment el professorat que encara no té una destinació definitiva i aquells docents que acaben el seu període de pràctiques i se’ls vol garantir una destinació definitiva el pròxim curs.

Segons el conseller Marzà, “consolidem l’objectiu d’estabilitzar les plantilles docents amb més de 3.600 vacants definitives per al pròxim curs. Fins al curs 2015-2016 s’oferien entre 600 i 800 vacants d’aquest tipus i des que el Govern del Botànic ha assumit Educació, les hem més que triplicat cada curs i hem acabat amb les expectatives de destinacions eternes que promovia el govern anterior.

En aquest sentit, cal remarcar que la proposta per al pròxim curs és de 3.673 places vacants dels cossos de mestres, professorat de Secundària, d’escoles oficials d’idiomes, de Formació Professional, d’escoles d’adults, catedràtics de Música i Arts Escèniques, professorat de Música i Arts Escèniques, professorat d’Arts Plàstiques i Disseny i d’altres cossos docents.