Noticias Castellón
sábado, 13 de abril de 2024 | Última actualización: 00:21

Dolores Font Cortés serà la mantenidora en el Pregó de festes de Sant Pasqual i proclamació de reina i dames

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 56 segundos

Noticias Relacionadas

La triada és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de València i empresària

Castellón Información

Dolores Font Cortés serà la mantenidora en l'acte del Pregó i imposició de bandes en la proclamació de la reina de les festes de Vila-real 2022, María Carmona, i les dames de la cort, Alejandra Chulvi, Andrea Girona, Ester García, Sofia Padullés i Tamara Munuera. L'acte se celebrarà a l'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner el dissabte 23 d'abril.

Dolores Font Cortés és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de València i empresària, gerent de la firma de moda de bany fundada per la seua mare, la Filla Predilecta de la Ciutat Dolores Cortés, a principis dels 50. Des de la seua infància, Dolores Font ha col·laborat en l'empresa familiar; col·laboració que s'ha anat intensificant fins a crear, en 1980, l'actual empresa Dolores Font Cortés, de la qual és sòcia fundadora i gerent des de 1991.

Sota la seua gerència, ha portat el llegat de Dolores Cortés a un creixement exponencial, participant en les principals passarel·les de moda del país i reconeguda com una de les marques de moda de bany més rellevants. Aquest treball s'ha vist també reconegut amb diversos premis, com la Medalla al Mèrit del Treball o la Medalla d'Or de l'UJI (en la persona de la seua mare) o el Premi Nacional a la PIME de Moda, Medalla d'Honor a l'exportació de la Cambra de Comerç i finalista en diverses edicions dels Premis Nacionals de Moda, entre altres.

A més, Dolores Font Cortés destaca també per la seua sensibilitat i implicació amb la societat local, a través d'accions com la confecció de màscares en els pitjors moments de la pandèmia. “Per a nosaltres és un orgull comptar amb una persona com Dolores Font, filla de nostra benvolguda Filla Predilecta Dolores Cortés; un exemple d'emprenedoria, d'innovació, excel·lència i superació constants, referent d'aquesta nova Vila-real del segle XXI que, entre tots, estem construint. La nostra reina i dames, les nostres festes de Sant Pasqual, que per fi recuperem després de dos anys de pandèmia, no podien tindre millor mantenidora”, assenyala l'alcalde de la ciutat, José Benlloch.