Noticias Castellón
domingo, 27 de noviembre del 2022 | Última actualización: 13:11

'Divercuina de la terreta' continua en Castelló per fomentar el consum de productes de proximitat

Tiempo de Lectura: 56 segundos

Noticias Relacionadas

El programa (al que cal inscriure's a través d'un mail), que està dirigit a xiquets i xiquetes de 6 a 11 anys, continuarà amb les següents dates i ubicacions 

Castellón Información

La plaça Maestrat de Castelló ha acollit hui noves sessions de Divercuina de la terreta. El regidor de Consum Sostenible de l'Ajuntament de Castelló, David Donate, ha visitat els tallers de cuina, durant els quals els participants han elaborat receptes amb productes de proximitat adquirits en el Mercat de Sant Antoni annex a la plaça. Per a participar és necessari inscriure's en el mail: divercuinadelaterreta@gmail.com.

"Aquesta iniciativa ens permet poder acostar tant els productes locals com els mercats municipals als més xicotets, de manera que impulsem el consum de productes de proximitat", ha apuntat Donate. El programa, dirigit a xiquets i xiquetes de 6 a 11 anys, continuarà amb les següents dates i ubicacions: 12 de juny en plaça Primer Molí (districte Nord), 19 de juny en la plaça de Vilanova d'Alcolea, (districte Sud) i el 26 de juny en la plaça Doctor Marañón (districte Est).