martes, 1 de diciembre, 2020  |  
El divendres conclou el cicle ‘Música segura a la Plaça’ amb l’Associació Musical Santa Cecilia d’Almenara El divendres conclou el cicle ‘Música segura a la Plaça’ amb l’Associació Musical Santa Cecilia d’Almenara

- 20 agosto, 2020 -

El diumenge també ficarà el punt i final l'Estiuet amb Seguretat amb l'espectacle "Un mundo en apuros" de Mila FR El divendres conclou el cicle ‘Música segura a la Plaça’ amb l’Associació Musical Santa Cecilia d’Almenara

El diumenge també ficarà el punt i final l’Estiuet amb Seguretat amb l’espectacle «Un mundo en apuros» de Mila FR

Castellón Información

Divendres que ve a la nit conclourà el cicle de concerts denominat «Música segura a la Plaça» que s’ha realitzat cada  divendres a les 23 hores en la Plaça dels Pescadors de la Platja Casablanca amb aforament limitat, públic assegut, distància de seguretat i totes les mesures sanitàries pertinents. El punt final al cicle, que ha tingut una notable acceptació, serà a càrrec de l’Associació Musical Santa Cecilia d’Almenara, que programarà un concert diferent a l’habitual, ja que no tocarà la banda en el seu conjunt, sinó que seran diversos grups de músics els que aniran interpretant les peces previstes en el repertori.  Durant les últimes setmanes per l’escenari de la Plaça dels Pescadors han desfilat LeClerc,  Dinette, Pleasant Dreams, Besarabia, i Tel.lúric.

D’altra banda, el diumenge a la vesprada també conclou l’Estiuet amb Seguretat, amb la representació de «Un mundo en apuros» de Mila F.R. Cal recordar que l’*Estiuet enguany per motius de seguretat i aforament s’ha traslladat al Parc Municipal de la Platja Casablanca. Al llarg del mes de juliol i agost han passat per l’escenari Ameba Teatre, Baraka Circus, A la Lluna, Art i Entorn, i la Tourné Teatre.

Recordar que per a la celebració dels espectacles hi haurà una sèrie de normes de seguretat. Per exemple, les cadires estaran distanciades i es desinfectaran abans i després de cada actuació, així com l’escenari. També se senyalitzarà un lloc d’entrada i d’eixida, que caldrà respectar, així com l’aforament que serà limitat. Serà obligatori l’ús de màscara en les activitats, així com, hi haurà també gel desinfectant per a netejar-se les mans a l’entrada dels espectacles.

Google+
Whatsapp Telegram