viernes, 7 de mayo, 2021  |  
Dispositiu policial especial per a evitar la celebració de la Nit de Sant Joan a la platja d’Almassora el proper dimats Dispositiu policial especial per a evitar la celebració de la Nit de Sant Joan a la platja d’Almassora el proper dimats

- 20 junio, 2020 -

Un bàndol d'Alcaldía municipal anuncia que prohibeix l’accés a la platja entre les 20.00 hores del dimarts 23 a les 8.00 hores del dimecres... Dispositiu policial especial per a evitar la celebració de la Nit de Sant Joan a la platja d’Almassora el proper dimats

Un bàndol d’Alcaldía anuncia que prohibeix l’accés a la platja entre les 20.00 hores del dimarts 23 a les 8.00 hores del dimecres 24

Castellón Información

Almassora ha organitzat un dispositiu policial a la platja per a evitar la celebració de la Nit de Sant Joan i així poder complir la normativa sanitària de prevenció del coronavirus. Segons el bàndol d’Alcaldia, l’accés i la permanència en la costa local estarà prohibit entre les 20.00 hores del dimarts 23 i les 8.00 hores del dimecres 24.

El text recorda que la Llei 22/1988, de 28 de juliol, de Costas, assigna a l’Ajuntament la competència de manteniment de platges i llocs públics de bany en les adequades condicions de neteja, higiene i salubritat. Per això, “l’habitual afluència de persones en la celebració de la nit de Sant Joan aconsella, per prudència i consideració amb els professionals sanitaris, prohibir la crema de fogueres i acumulació de persones en l’arena”.

D’aquesta manera, Policia Local i les autoritats locals consideren “necessari” impedir l’accés a la platja aquesta nit i així ho establiran dimarts que ve per a controlar el compliment de les restriccions derivades de l’emergència sanitària. “Apel·lem, una vegada més, a la responsabilitat i civisme que sempre han demostrat els veïns i veïnes d’Almassora per a aconseguir junts minimitzar l’expansió del virus”, segons expressa l’alcaldessa en el bàndol.

D’igual manera, tal com ha recordat Galí, tampoc estaran autoritzats sopars multitudinaris de pa i porta com les que habitualment donen la benvinguda a l’estiu en la plaça de Botànic Calduch. “2020 és un any de renúncies i ara toca ser responsables perquè l’estat d’alarma acaba en unes hores però el coronavirus segueix i és moment de solidaritzar-nos amb els quals més pateixen i els qui ens cuiden”, segons l’alcaldessa d’Almassora.

“Si ho fem d’aquesta manera és només per a salvaguardar la seua salut, perquè no tornem arrere i hàgem de tornar a confinar-nos i perquè no tornem a saturar els serveis sanitaris”, ha declarat la primera edil, qui ha apel·lat a la responsabilitat de tota la ciutadania amb independència de la seua edat.

Whatsapp Telegram