Noticias Castellón
jueves, 01 de diciembre del 2022 | Última actualización: 21:12

Martí elevarà la veu "on siga necessari" per a reclamar mesures pel sector ceràmic i agrícola

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 19 segundos

Noticias Relacionadas

El president de la Diputació es reunirà amb AVA Asaja, la Unió de Llauradors, AscerAnfecc i Asebec aquesta setmana

Castellón Información

La Diputació de Castelló mostra el seu "absolut suport" a les reivindicacions d'ajudes i mesures econòmiques que estan reclamant els sectors de la província per a pal·liar les negatives conseqüències de la invasió russa d'Ucraïna, destacant de manera especial les que afecten l'agricultura i ceràmica castellonenques.

En aquest sentit, José Martí ha deixat clar que "des de la Diputació elevarem la veu on siga necessari per a reclamar que les administracions central i autonòmica siguen sensibles amb dos sectors clau per a la nostra economia, que ja estan començant a notar les conseqüències d'un conflicte bèl·lic absolutament irracional".

Aquest dilluns Martí es reunirà amb els representants d'AVA Asaja i la Unió de Llauradors, que temen que s'eleven els costos per als agricultors i guanyadors, tant en el que suposa el preu de l'energia com el dels fertilitzants i cereals. La cita amb el sector ceràmic serà el dijous, quan José Martí mantindrà una trobada en el Palau Provincial amb responsables d'Ascer, Anfecc i Asebec.

En aquest sentit, cal recordar que la Diputació de Castelló presentarà una declaració institucional en el ple del dimarts 15 de març per a reclamar al Govern d'Espanya que incloga al sector entre els sectors beneficiaris de les mesures econòmiques anunciades per a evitar la "catàstrofe" d'ocupació i de tancament d'empreses que pot generar la guerra a la província de Castelló.