Noticias Castellón
sábado, 23 de septiembre del 2023 | Última actualización: 04:08

La Diputació es focalitza en la neteja dels boscos per prenvindre risc d’incendi prop dels nuclis poblacionals

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 27 segundos

Noticias Relacionadas

El president Martí ha agraït la gran labor desenvolupada per aquests operaris al llarg de l’any en diferents punts de la província

Castellón Información

El president de la Diputació, José Martí, el diputat de Desenvolupament Rural , Santi Pérez, i l’alcaldessa de Segorbe, Mari Carmen Climent, han assistit a l’última jornada de treball de neteja sobre una faixa perimetral de 6,5 quilòmetres d’extensió en la pedania Cárrica, en la qual resideixen al voltant de 300 persones. El president Martí ha agraït la gran labor desenvolupada per aquests operaris al llarg de l’any en diferents punts de la província, “destinada a preservar la seguretat dels ciutadans”. La meta, “escometre una important tasca de neteja de la vegetació prescindible per a frenar l’avanç del foc en cas que es declare un incendi prop de nuclis poblats“.

Es tracta d’una actuació duta a terme per cinc operaris adscrits a la brigada de mitigació de riscos de Montán durant els últims cinc mesos, en uns terrenys que se situen al voltant de la piscina situada en aquest entorn. En la visita també ha participat el gerent de l’empresa pública Tragsa, José Antonio Herrador, que té l’encàrrec d’aquestes labors.

 Són accions “de vital importància que serveixen per a preservar la seguretat de les persones, millorar i incrementar els serveis que es presten a la ciutadania i, en conseqüència, contribueixen a fixar població en el territori”.

El president ha assenyalat que la Generalitat i la Diputació de Castelló estan treballant en la potenciació de les brigades de mitigació de riscos adscrites al Consorci Provincial de Bombers desplegades per l’interior de la província, “amb l’objectiu d’incrementar els nivells de seguretat de la població”.