sábado, 19 de junio, 2021  |  
La Diputació pretén donar visibilitat a 14 mercats de Castelló optimitzant la seua promoció i publicitat La Diputació pretén donar visibilitat a 14 mercats de Castelló optimitzant la seua promoció i publicitat

- 8 mayo, 2021 -

Junt amb Confemercats CV tenen l'objectiu d'enfortir els xicotets comerços de les comarques de la província La Diputació pretén donar visibilitat a 14 mercats de Castelló optimitzant la seua promoció i publicitat

Junt amb Confemercats CV tenen l’objectiu d’enfortir els xicotets comerços de les comarques de la província

Castellón Información

La Diputació de Castelló col·labora amb Confederació de Mercats de la Comunitat Valenciana (Confemercats) per a defensar els interessos del sector i donar veu i visibilitat fins a 14 mercats del territori castellonenc, optimitzant la seua promoció, publicitat i eficiència.

La vicepresidenta de la institució provincial, Patricia Puerta, ha explicat que aquesta col·laboració té l’objectiu de proporcionar ”proximitat, salut i sostenibilitat”. És un suport amb el qual es pretén ”millorar el posicionament dels mercats com el format més eficient i sostenible mediambientalment, fomentant a més el consum dels productes locals”. Del que es tracta és que “el comerç i el producte local gaudisquen d’una major visibilitat i rendibilitat”.

Són declaracions de la vicepresidenta efectuades al final de la reunió celebrada entre representants de la Diputació i Confemercats, en la qual han participat la vicepresidenta primera de l’organització comercial, Merche Gayet, la secretària general, Cristina Oliete, i el vocal representant pel Mercat Central de Castelló, José Luis Hernández.

Whatsapp Telegram