miércoles, 19 de enero, 2022  |  
La Diputació reactiva Castelló Sènior a partir de maig amb l’obertura de la compra de viatges La Diputació reactiva Castelló Sènior a partir de maig amb l’obertura de la compra de viatges

- 11 abril, 2021 -

Podran gaudir de les seues vacances durant el mes de juny i juliol si l'evolució de la pandèmia ho permet. Es pretén aconseguir un... La Diputació reactiva Castelló Sènior a partir de maig amb l’obertura de la compra de viatges

Podran gaudir de les seues vacances durant el mes de juny i juliol si l’evolució de la pandèmia ho permet. Es pretén aconseguir un doble objectiu: contribuir al fet que el sector turístic provincial puga reprendre l’activitat i al fet que les persones majors puguen gaudir de l’oci i tornar a socialitzar. L’1 de juny s’obrirà el termini d’inscripció per a una nova convocatòria de viatges que es desenvoluparan entre setembre de 2021 i juny de 2022

Castellón Información

Les quatre mil persones inscrites en el programa de vacances afavorit per la Diputació de Castelló, Castelló Sènior, corresponent a la convocatòria de 2020, podran passar a partir del 6 de maig per les agències de viatges vinculades a aquest projecte per a formalitzar l’adquisició del seu paquet de vacances en el territori de la província de Castelló. Tots elles rebran en breu una comunicació del Patronat Provincial de Turisme amb la pertinent autorització de compra. Els viatges es realitzaran durant el mes de juny i la primera quinzena de juliol de 2021.

Segons ha explicat el president de la Diputació, amb la reactivació de Castelló Sènior “es pretén aconseguir un doble objectiu: contribuir al fet que el sector turístic provincial puga reprendre l’activitat i al fet que les persones majors puguen gaudir de l’oci i tornar a socialitzar, després d’un llarg període de confinaments i restriccions”.

No obstant això, Martí adverteix que “la volta de Castelló Sènior queda supeditada a la favorable evolució de la pandèmia perquè la nostra principal preocupació és preservar la salut dels beneficiaris del programa i de les persones que treballen en les empreses vinculades a aquest”. Afegeix que “en nom de la seguretat, tot es farà seguint els estrictes protocols recomanats per les autoritats sanitàries”.

Castelló Sènior és un programa que subvenciona parcialment el cost de paquets vacacionals a les persones majors residents a la província, amb activitats dissenyades per al desenvolupament personal i la possibilitat de conéixer diferents recursos turístics de la geografia castellonenca. Contempla tres modalitats: ‘Vacances en la Costa de Castelló’, ‘Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural’ i ‘Estades en Balnearis’.

Costa de Castelló

Estades de 6 dies i 5 nits en hotels situats en poblacions costaneres de la província, amb entrada en diumenge i eixida en divendres, en règim de pensió completa. Inclou un mínim de 2 excursions de mig dia a recursos turístics o municipis de Castelló.

Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural

Estada de 3 dies i 2 nits en hotels situats en municipis de l’interior, en dies laborables, amb visites a diferents municipis i recursos turístics, on es realitzaran els esmorzars.

Balnearis

Estada durant 8 dies i 7 nits en hotels situats a la província de Castelló, en el mateix municipi que el balneari de destí, amb entrada en dissabte i eixida el dissabte següent. El paquet inclou règim de pensió completa, tres tractaments diaris mínims en balnearis d’aigües miner-medicinals de la província, un mínim d’una excursió de migdia a recursos turístics o municipis de Castelló, i el transport des de la capital de la Plana.

Convocatòria Setembre 2021 – Juliol de 2022

El president de la Diputació també s’ha referit “a l’excel·lent treball que estan desenvolupant al capdavant del Patronat Provincial de Turisme la diputada Virginia Martí i la gerent Virginia Ochoa“, que permetrà obrir l’1 de juny un nou termini d’inscripció per a la convocatòria dels viatges que es realitzaran entre setembre de 2021 i juliol de 2022.

Whatsapp Telegram