Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
viernes, 31 de marzo del 2023 | Última actualización: 22:48

Advertisement
Advertisement

La Diputació col·labora amb els Reis d’Orient per tal que els nens de la provincia puguen tindre la seua carta

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 22 segundos

Noticias Relacionadas

La missiva, amb un disseny nadalenc, s’ha editat en format físic per a tots els municipis amb una població inferior als 20.000 habitants 

Castellón Información

La Diputació de Castelló ha editat una carta adreçada a tots els xiquets i xiquetes de la província perquè cap d’ells es quede aquest Nadal sense poder demanar els seus joguets als Reis d’Orient ni compartir els seus desitjos per a l’any nou. La missiva, dotada amb un disseny alegre farcit de motius nadalencs, s’ha editat en format físic per a tots els municipis amb una població inferior als 20.000 habitants, mentre que també s’ha habilitat un espai al seu web perquè tot aquell que ho desitge també puga descarregar-la.

La diputada de Cultura, Ruth Sanz, ha explicat que aquesta setmana han començat a eixir de les dependències de la Impremta Provincial més de 8.400 cartes cap als 29 municipis que s’han interessat fins al moment per aquesta iniciativa. “D’entre totes les iniciatives que fem a l’any des de l’àrea d’impressió possiblement aquesta siga la més senzilla, però també la més emotiva, sobretot per tota la càrrega emocional que té per a les famílies de Castelló”. El repartiment a les llars serà tasca de cada ajuntament.

Sanz ha explicat que totes les localitats amb menys de 20.000 habitants encara poden sol·licitar el seu paquet de cartes a la Diputació, que les farà arribar en el menor temps possible. La carta ha estat editada en els dos idiomes oficials de la Comunitat, el valencià i el castellà. D’entre les sol·licituds, la llengua pròpia ha acaparat el 70% de les instàncies.

Advertisement
Advertisement