domingo, 19 de septiembre, 2021  |  
La Diputació de Castellón comença a dibuixar el que seran els pressupostos de l’any 2022 La Diputació de Castellón comença a dibuixar el que seran els pressupostos de l’any 2022

- 26 julio, 2021 -

L'equip de govern que formen PSPV i Compromís, segons ha assenyalat José Martí, "està treballant en noves idees" La Diputació de Castellón comença a dibuixar el que seran els pressupostos de l’any 2022

L’equip de govern que formen PSPV i Compromís, segons ha assenyalat José Martí, “està treballant en noves idees”

Castellón Información

El president de la Diputació de Castellón, José Martí, ha obert hui una ronda de contactes amb els portaveus dels grups de l’oposició per a iniciar el diàleg de cara a l’elaboració dels pressupostos per a 2022. “Creiem que és important que anem tots de la mà per a fer front a la recuperació econòmica de la província, d’aquí ve que considerem que és important traslladar ja a tots els grups la necessitat que sumem en benefici dels nostres municipis“, ha assenyalat Martí.

El president de la Diputació, al costat de la vicepresidenta, Patricia Puerta, i el diputat d’Hisenda, Santiago Agustí, ha traslladat les principals idees de l’equip de govern als portaveus del grup popular, Vicent Sales i María Ángeles Pallarés, citant-se en aquest sentit demà amb els diputats de Ciutadans, Cristina Fernández i Domingo Vicent. José Martí ha assenyalat que “el principal tema que hem de debatre és el de dialogar amb l’oposició, com hem fet en aquests dos anys, per a donar les primeres pinzellades dels pressupostos del pròxim exercici perquè ens enfrontem a importants reptes”.

L’equip de govern que formen PSPV i Compromís, segons ha assenyalat José Martí, “està treballant en noves idees”, entre les quals destaca la posada en marxa de “un pla d’inversions bianual per a ajudar als ajuntaments en el desenvolupament d’obres per als seus respectius municipis”. Al costat d’això, “un altre pla lligat al Fons de Cooperació que aniria dirigit a cobrir la despesa corrent de les corporacions locals i que, a més, hauria d’incloure criteris a favor dels pobles amb menor població”. Segons el president de la Diputació, “del que es tracta és de ser més efectius i directes, i sempre tendint de base el municipalisme i el nostre absolut respecte a l’autonomia dels ajuntaments”.

D’altra banda, José Martí també ha donat a conéixer la intenció de modificar el reglament de la institució “ja que volem que es reculla de manera decidida el poder fer reunions amb els alcaldes i alcaldesses de la província de manera sectorial, ja siga per comarques o per partits judicials”.

Martí ha recordat que el reglament recull el cim d’alcaldes de manera biennal en un acte únic que agrupa a tots i totes les representants municipals. “Creiem que, encara que espentats a això per la pandèmia, va ser molt positiva l’experiència de l’any passat de reunir-nos els alcaldes i alcaldesses per comarques, per la qual cosa volem assentar-ho de manera oficial cada any i esperem comptar amb el suport de tots”, ha recalcat el president, qui demana en aquest punt l’aportació de tots els partits.

Per a acabar, José Martí espera que “a la volta de l’estiu puguem rebre les propostes de tots els partits i treballar de manera decidida per les polítiques que han d’impulsar la recuperació de les nostres comarques i dels nostres municipis en 2022″

 

Whatsapp Telegram