martes, 21 de septiembre, 2021  |  
La Diputació de Castelló posa en valor el patrimoni natural de la província La Diputació de Castelló posa en valor el patrimoni natural de la província

- 30 julio, 2020 -

La diputada de l'àrea, María Jiménez, ha estat la responsable de fer l'entrega dels taulers La Diputació de Castelló posa en valor el patrimoni natural de la província

La diputada de l’àrea, María Jiménez, ha estat la responsable de fer l’entrega dels taulers

Castellón Información

La Diputació de Castelló ha culminat hui mateix el repartiment dels últims panells informatius que des del departament de Medi Natural s’han editat per a posar en valor i promoure el coneixement dels arbres més singulars i representatius de la geografia castellonenca.

Cabanes Diputació

La diputada de l’àrea, María Jiménez, ha estat la responsable de fer l’entrega dels taulers als representants municipals de Culla, Albocàsser, Cabanes i Borriol, que a partir de hui restaran ubicats al costat d’aquests monuments naturals perquè tothom puga conéixer el pes de la “seua història i les característiques d’aquests arbres que formen part intrínseca del nostre patrimoni més valuós“, ha afegit Jiménez. L’acte simbòlic d’entrega s’ha unit a la visita als exemplars.

Amb aquests quatre nous panells, ja són 20 els que ha repartit la Diputació de Castelló des de principis d’any. Per a Jiménez es tracta d’una manera de fer respectar el nostre entorn, tan ric “paisajísticament parlant, i de promoure el seu coneixement, per això s’han elaborat de forma didàctica perquè grans i menuts aprenguen junts”.

Whatsapp Telegram