Noticias Castellón
domingo, 25 de febrero de 2024 | Última actualización: 05:05

Diego d'Onda i Àlvaro de Vila-real brillen en la Lliga Pro 2 d’escala i corda

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 24 segundos

Noticias Relacionadas

Els dos joves de Castelló s’aseguren un lloc en les semifinals del torneig

Divendres passat en el Trinquet Salvador Sagols de Vila-real, Diego i Álvaro van assegurar el seu passe a les semifinals de la LLIGA PRO 2 D'ESCALA I CORDA al véncer de manera contundent a l'equip representant de l'Ajuntament de Sueca, conformat per Héctor, Guillem i Marc, amb un resultat final de 60-35.

Tant el jugador d'Onda, Diego López, com el jugador de Vila-real, Álvaro Mañas, van realitzar una excel·lent partida, no donant cap opció a l'equip valencià, ja que des d'un principi es van anar ràpidament en el marcador, amb un joc que en alguns moments va vorejar la perfecció.

La parella de Castelló van dominar al trio de Sueca en tot moment i en “un tres i no res” el marcador es va posar 45-20 per a Diego i Álvaro.

El trio va reaccionar durant els tres jocs següents, fruit de la relaxació de la parella local; però ràpidament van tornar al nivell inicial i van acabar imposant-se per 60-35.

A falta d’una partida per a acabar la fase de grups, matemàticament ja estan classificats, però el resultat de l'última jornada determinarà l'ordre de la classificació i en funció d'esta es produiran els enfrontaments de semifinals.

De moment dissabte que ve disputaran l'última partida a les 18,30 hores en el Trinquet de Pedreguer (Alacant), contra un dels rivals directes, l'equip representant de l'Ajuntament de Montserrat, Alejandro i Javi.

Diego i Álvaro s'estan acoblant perfectament i cada vegada es mostren més contundents en el seu joc. Esperem que continuen de la mateixa forma fins a la final.