lunes, 29 de noviembre, 2021  |  

- 31 enero, 2017 -

Usó explica que aquesta activitat s'emmarca dins de el ‘Celembrem amb la Natura’ i inclou una plantació d'arbres

Castellón Información

cartel_celebremnatura_febrer_BCLa campanya d’activitats ambientals Celebrem amb la Natura organitzada per la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental, dirigida per Sara Usó, celebra aquest cap de setmana el Dia de l’Arbre amb una ruta interpretativa pel paratge de la Magdalena. L’activitat està programada per a diumenge que ve, 5 de febrer, d’11.00 a 13.30 h aproximadament.

L’activitat consistirà en una senzilla ruta interpretativa pel paratge de la Magdalena, a la qual seguirà un joc sorpresa per a tots els públics amb el qual s’aprendrà com ens beneficien els arbres i de quina manera hem de cuidar d’ells, segons ha explicat la regidora de Sostenibilitat Ambiental, Sara Usó. A continuació, es procedirà a la plantació d’arbres amb l’ajuda dels tècnics de l’Ajuntament.

El punt de trobada s’ha fixat uns minuts abans de l’hora d’inici de la ruta interpretativa en l’esplanada de la Magdalena. L’activitat és gratuïta, és apta per a públic familiar i les inscripcions es fan a través del correu info@itinerantur.com, que és l’empresa encarregada de gestionar aquesta activitat.

La campanya Celebrem amb la Natura pretén conscienciar sobre els valors naturals. Per a açò, se seleccionen dies mediambientals del calendari natural per a “organitzar activitats dirigides a tots els públics que ens permeten visibilitzar aquests dies mediambientals i així contribuir a una major difusió i conscienciació entre la població”, segons ha explicat la regidora Sara Usó.

Whatsapp Telegram