Noticias Castellón
domingo, 04 de diciembre del 2022 | Última actualización: 01:39

Un almassorí de 36 anys és detingut per maltractar a la seua parella i agredir a la Policia durant la intervenció

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 29 segundos

Noticias Relacionadas

Castellón Información  

La Policia Local d'Almassora va detenir en la matinada del divendres a un veí de 36 anys acusat d'agredir a la seua parella en presència de la filla d'aquesta, menor d'edat, i a l'agent que va intervenir durant l'arrest. La patrulla ha posat el cas a la disposició dels Serveis Socials per a informar de la situació familiar.

Els fets van ocórrer a les 1.55 hores quan es va personar en la reguarda de la Policia Local d'Almassora un home que conviu amb la parella i va alertar que el suposat agressor estava pegant i insultat a la dona. Una unitat es va desplaçar fins al domicili, on va trobar a la menor de 15 anys perseguida pel posteriorment detingut. Davant tal circumstància, els abans van accedir al domicili, moment en què el presumpte agressor es va abalançar contra un dels policies, li va espentar contra la paret i va intentar agredir-li, per la qual cosa va haver de ser reduït.

En el domicili també es trobava la parella del detingut, de 34 anys, víctima habitual de maltractaments segons van relatar els presents a la patrulla desplaçada. Davant la gravetat dels fets, els agents van localitzar a una tia de la menor, que es va fer càrrec d'ella durant la nit degut l'estat de nerviosisme de la mare, mentre que l'individu va ser detingut. Posteriorment, els agents van instruir les diligències per a la seua posada a disposició judicial.

La Prefectura de la Policia Local d'Almassora ha remès un informe als Serveis Socials municipals per a informar de la situació familiar atès que la informació facilitada per l'entorn del parella, els insults i agressions de l'arrestat a la dona i als seus fills són constants.