jueves, 2 de diciembre, 2021  |  
El PP de Borriana pren com a prova del fracàs del Mercat de la Mar l’escassa afluència de públic que rep El PP de Borriana pren com a prova del fracàs del Mercat de la Mar l’escassa afluència de públic que rep

- 28 febrero, 2017 -

Montagut (PP): “Compromís mai confie en aquesta activitat. Ho vivim amb els retards i els patim amb la seua gestió” El PP de Borriana pren com a prova del fracàs del Mercat de la Mar l’escassa afluència de públic que rep

Castellón Información

La “desertització” del Mercat de la Mar que segueix sumant baixes entre els comerciants des de la seua reobertura, fa poc més de dos mesos, i després d’haver tardat quasi dos anys a engegar novament el servei evidencia, el fracàs de la gestió Compromís, al capdavant de la regidoria de Mercats i demostra que Compromís mai confie en aquesta activitat. “Ho vivim amb els retards i els patim amb la seua gestió”, ha assenyalat Ana Montagut, regidora del PP a Borriana.

Els retards i l’agilitat d’altres muncipis a plasmar aquesta iniciativa per a les seues localitats estan provocant que cada diumenge siguen menys les persones que decideixen acostar-se al mercat i menys els comerciants que ocupen un lloc en els seus carrers, repletes de buits. A dia d’avui el mercat presenta un 30% dels llocs buits i una imatge de carrers deserts per a un mercat que eta un focus d’atracció per a veïns i visitants.

Montagut ha lamentat que la “falta d’acord, la descoordinació i els retards a reobrir el mercat després del tancament de Mercaplaya, que va anar un capritx de Compromís i que es va reobrir per la pressió popular, ha fet que altres localitats pròximes aprofitaren aquest desgovern i aquest buit de poder, que ha acabat llastrant el futur d’un mercat que era referent en la comarca”. “Crida l’atenció que els mateixos partits que a Borriana han demostrat la seua incapacitat per a reactivar aquest servei, han sabut plasmar en altres municipis la iniciativa però no el model i han sabut oferir a comerciants les suficients facilitats als venedors per a quedar-se, com és el cas de Mascarell a Nules”.

“Esperem que Compromís tinga capacitat per a reaccionar a temps i cercar solució a un conjunt de decisions que sembla haver espantat a comerciants i visitants encara que ha continuat sembla que tenen dífcil solució perquè s’ha convertit en una espècie de bucle ja que, l’assistència de públic estan condicionades a l’oferta que cada vegada és menor per l’ausenncia de comerciants la presència de les quals està relacionada amb l’afluència de públic i el volum de vendes”, ha subratllat l’edil, al que ha continuat “hui podem constatar que el mercat va nàixer mort, igual que el cartell amb el rètol del mercat, que va caure el primer dia, com a presagi de ho anava a ser el seu futur.”

Whatsapp Telegram