Noticias Castellón
domingo, 19 de mayo de 2024 | Última actualización: 20:24

Descobrint els secrets i misteris de Vilafranca amb la visita guiada 'Violència i misteri'

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 16 segundos

Noticias Relacionadas

Més de 60 persones van acudir a aquesta visita guiada per l'expert local Guillem Monferrer

L'Oficina de Turisme de Vilafranca convida els veïns, veïnes i visitants a submergir-se en la història més fosca del municipi amb la visita guiada 'Violència i misteri a Vilafranca'. Després de l'èxit que va tindre durant el Festival Xilòfag, la visita va tornar a fer-se aquest diumenge. Més de 60 persones van acudir a aquesta visita guiada per l'expert local Guillem Monferrer.

Al llarg del recorregut, els participants es van endinsar en els episodis més violents i misteriosos del passat de Vilafranca. Durant el recorregut es conten històries que s'han anat trobant en llibres o que han compartit els veïns i veïnes del poble. Algunes d'elles giren entorn assassinats a la guerra civil i soterraments de l'església, entre d'altres. Durant aquestes històries no es diuen els noms de les persones implicades, ja que, tot i fer molt de temps que van succeir, encara es poden ferir sensibilitats.

La idea d'aquesta visita sorgeix durant l'organització del festival Xilòfag, com la protagonista era Agatha Christie, es va pensar que seria bona idea contar fets misteriosos que han ocorregut a Vilafranca. "Com que va tindre tant d'èxit es va decidir fer una segona visita, que no serà l'última, ja que han assistit 60 persones, i, tot i això, se n'han quedat moltes en llista d'espera. La idea que tenim és, a l'estiu, tornar a repetir-la", afirma Guillem.