Noticias Castellón
domingo, 01 de octubre del 2023 | Última actualización: 20:02

De La Llosa a Bunyol: 120.000 quilos per a la Tomatina

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 1 segundos

Noticias Relacionadas

El carregament de tomates s’ha realitzat aquest matí per a tenyir de roig el municipi valencià

Des de La Llosa cap a Bunyol ha viatjat un carregament de 120.000 quilos de tomates, munició que carregaran veïns i veïnes del municipi valencià en les seves festes de la Tomatina. 

La suma s’ha carregat en camions des de la cooperativa Citrimed, situada en el municipi de la Plana Baixa, perquè a la vesprada els carrers de Bunyol, i les indumentàries, es tenyeixen de roig.

“El magatzem porta molts mesos treballant en aquesta comanda. Avui és el dia definitiu del trasllat, però durant les últimes setmanes s’han estat acumulant i reservant amb molta feina i esforç. A La Llosa cuidem al sector agrari i a les nostres empreses perquè puguen treballar amb els millors fruits possibles.

Ara, el nom de La Llosa viatja cap a una de les festes més internacionals d’Espanya”,  ha explicat l’alcalde de La Llosa, Ximo Llopis. Aquesta festa, de gran popularitat nacional i internacional, porta el segell de La Llosa des de fa molts anys, “un fet precedit pel sacrifici i la professionalitat del personal del magatzem durant tota la seva història”, ha afegit Llopis.