domingo, 16 de enero, 2022  |  
FITCarrer i el Vila-real en Dansa ja tenen data de celebració FITCarrer i el Vila-real en Dansa ja tenen data de celebració

- 29 febrero, 2020 -

Grans mostres d’arts escèniques com FIT Carrer o Vila-real en Dansa ja tenen data per a esta edició FITCarrer i el Vila-real en Dansa ja tenen data de celebració

Grans mostres d’arts escèniques com FIT Carrer o Vila-real en Dansa ja tenen data per a esta edició

Castellón Información

Els festivals d’arts escèniques s’han convertit en una de les senyes d’identitat de Vila-real. La ciutat consolida any rere any la seua oferta cultural amb noves entregues d’aquestes mostres. Dos de les grans cites com són el FITCarrer Vila-real (Festival Internacional de Teatre de Carrer de Vila-real) o el festival de dansa breu Vila-real en Dansa preparen ja la seua edició 2020.

Des de l’organització d’ambdós festivals anuncien les dates en que se celebraran, per a que fans habituals i curiosos que vulguen saber-ne més prenguin nota al calendari.

FITCarrer, Vila-real en Dansa, data de celebració, Vila-realEl FITCarrer Vila-realés un dels plats forts del teatre de carrer, referent en aquest tipus de festivals no sols per la seua trajectòria, doncs enguany celebra la seua 33ª edició, sinó pel seu calat més enllà de les fronteres del territori valencià. Del 8 al 10 de maig de 2020 els carrers s’ompliran d’artistes i públic per a gaudir del Festival Internacional de Teatre de Carrer de Vila-real. El seu director, Pau Ayet, treballa per oferir la millor programació durant els tres dies.

Per la seua part, Vila-real en Dansa, baix la direcció de Pepa Cases, també s’ha consolidat amb els seus huit anys d’història com el festival de dansa contemporània per excel•lència, donades les seues característiques úniques. Enguany celebrarà la seua 9ª edició del 5 al 7 de juny amb la seua proposta de dansa contemporània en format breu i a l’abast de tothom.

De la mà de l’Ajuntament de Vila-real, els festivals d’arts escèniques van prenent forma i aniran desvetlant informació referent a la programació, artistes, espectacles, espais i més novetats a través dels seus perfils socials.

Whatsapp Telegram