Noticias Castellón
martes, 28 de noviembre de 2023 | Última actualización: 10:24

Tot preparat a Borriana per a la celebració de la Cursa de la Dona

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 41 segundos

Noticias Relacionadas

La Fundació Le Cadó, la regidoria d’Igualtat i les marques col·laboradores presenten una prova ampliada a 5 km els beneficis del qual tornaran a destinar-se en la recerca contra el càncer de mama

Castellón Información

La regidora d’Igualtat, Maria Romero, ha presentat al costat dels membres de la Fundació Le Cadó i de l’empresa Frescamar, la que ja és la tercera edició de la Cursa de la Dona de Borriana, que enguany tindrà lloc l’11 de març i els beneficis de la qual aniran novament destinats al projecte “Desxifrant el genoma del càncer de mama hereditari” que es duu a terme en l’Hospital Provincial de Castelló.

Tal com ha començat explicant la màxima responsable de l’àrea d’Igualtat municipal, Maria Romero, “estem molt satisfetes de veure com cada vegada hi ha més gent implicada en una celebració com la Cursa de la Dona de la nostra ciutat, ja que representa valors tan importants com l’apoderament de la dona i, a la vegada, suposa una gran al·licient solidari per a seguir lluitant contra el càncer de mama”. La mateixa Romero ha indicat que “a partir d’aquest dimecres les persones interessades es podran inscriure a través del Servei Esportiu Municipal en la piscina, i ja després d’eixa inscripció prèvia rebran algun dels obsequis que es donaran a cada participant en aquesta tercera edició”.

presencursadeladona

Ha sigut la presidenta de la Fundació Le Cadó, Susana Pérez qui ha explicat que “un any més, els beneficis de la Cursa de la Dona es destinaran al projecte de recerca que porten endavant a l’Hospital Provincial de Castelló”. Pérez també ha assenyalat que “la nostra il·lusió és que, després de l’èxit del passat any, puguem fins i tot arribar al miler de persones inscrites, la qual cosa seria una mostra clara de la solidaritat i implicació dels i les borrianenques”. Pérez ha acabat agraint “la col·laboració i el treball de la regidoria d’Igualtat i l’Ajuntament, del SME, la Federació de Comerç, l’AAVV del Port, i també de forma especial a l’artista Ripollés per la il·lustració que apareixerà en cartells, samarretes commemoratives i motxilles que es repartiran”.

Finalment ha citat a les principals marques i empreses col·laboradores en l’esdeveniment, entre les quals destaca Frescamar Alimentació, el representant de la qual, Taiche Lacomba, també ha participat en la presentació explicant que “és per a nosaltres un orgull poder participar i col·laborar en esdeveniments d’aquest tipus en la ciutat en la qual s’assenta la central d’una empresa internacional com la nostra”.

Lacomba ha remarcat que “si a més es tracta d’una prova esportiva d’aquestes característiques en la qual la solidaritat i la destinació dels diners recaptats és la recerca contra el càncer de mama, encara estem més orgullosos de poder col·laborar”. I és que la Cursa de la Dona del pròxim dia 11 de març s’iniciarà a les onze del matí amb els exercicis previs d’escalfament, i una vegada finalitzada la prova es repartirà fruita, aigua, sucs, rosquilletes i també, gràcies a la col·laboració especial de Frescamar, pastissos a base del seu producte estrela, la Corvina Rex.