viernes, 28 de enero, 2022  |  
Els 47 beneficiaris del Pla d’Ocupació Agrària d’Almassora realitzaran un curs de prevenció de riscos laborals Els 47 beneficiaris del Pla d’Ocupació Agrària d’Almassora realitzaran un curs de prevenció de riscos laborals

- 31 julio, 2017 -

El consistori facilitarà botes de seguretat adequades per a la realització de tasques en el camp i la formació els servirà per a millorar... Els 47 beneficiaris del Pla d’Ocupació Agrària d’Almassora realitzaran un curs de prevenció de riscos laborals

El consistori facilitarà botes de seguretat adequades per a la realització de tasques en el camp i la formació els servirà per a millorar la seua empleabilitat

Castellón Información 

Els 47 treballadors del règim especial agrari que comencen a treballar demà en l’Ajuntament d’Almassora a través del Pla d’Ocupació Municipal es beneficiaran de la mesures que l’equip de govern ha implantat per a millorar la seguretat. Així ho ha confirmat l’edil d’Ocupació, Roger Beltrán, durant la sessió de presentació i posterior signatura de contractes, en presència de l’alcaldessa, Merche Galí.

Aquesta novetat portarà als professionals agraris a formar-se en prevenció de riscos laborals, un curs que completaran en les pròpies instal·lacions del consistori durant aquesta setmana i que serà impartit per personal especialitzat en la matèria. A més, els treballadors rebran unes botes de seguretat adequades per a la realització de treballs en l’exterior.

“La formació que reben les persones contractades els servirà per a millorar la seua empleabilitat, ja tindran part de la feina en prevenció de riscos feta quan siguen contractats per empreses agrícoles en el futur”, ha assegurat Beltrán. El regidor ha recordat als treballadors que “les tasques de manteniment i neteja que realitzareu durant la vostra estada en l’Ajuntament d’Almassora són molt importants per a nosaltres i per a mantenir el bon estat del camp i la xarxa de canalitzacions del municipi, una cosa molt útil per a evitar inundacions en l’època de pluges”.

Cal recordar que la formalització d’aquests contractes ha sigut possible gràcies a una subvenció del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) per valor de 60.190,12 euros, una quantitat a la qual l’equip de govern sumarà 10.000 euros. Els professionals treballaran durant tot el mes d’agost, a jornada completa, per a l’administració local i rebran un salari de 900 euros bruts, als quals cal sumar la indemnització i la part corresponent de la paga extraordinària.

La selecció de candidats es va tancar el passat 6 de juliol, un procés per al qual els aspirants van haver de presentar els seus mèrits professionals i acreditar que han cotitzat un mínim de tres mesos en el Règim Especial Agrari l’últim any. La taula de valoració han tingut en compte els ingressos i les càrregues del nucli familiar i la participació en programes previs, entre altres indicadors, per a assignar aquestes 47 places.

Whatsapp Telegram