Noticias Castellón
viernes, 19 de agosto del 2022 | Última actualización: 19:04

50 persones es graduen del curs d'Iniciació a la informàtica de Fundació Caixa Rural Vila-real

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 28 segundos

Noticias Relacionadas

Al gener s'iniciarà una edició més i també continuen obertes les inscripcions per al nivell avançat

Castellón Información

Fundació Caixa Rural Vila-realcontinua amb la seua gran aposta per corregir la bretxa digitalexistent a través delscursos d'Informàticaque imparteix des de fa quatre anys. En aquesta ocasió, s'han graduat més de 50 alumnes, la major part són persones majors de 65 anys interessades a trencar amb la bretxa digital generacional i introduir-se en les noves tecnologies. El secretari de la Fundació, Josep Ramos, acompanyat per l'edil de la Universitat Popular, Rosario Royo, han fet lliurament dels diplomes als alumnes que han participat en aquest curs i els han animat a continuar formant-se inscrivint-se als cursos de nivell avançat que ofereix la Fundació.

A causa de l'èxit d'aquesta iniciativa, la Fundació Caixa Rural Vila-real iniciarà al gener una edició més del curs d'Iniciació a la informàtica, en el qual els usuaris obtindran els coneixements bàsics d'informàtica que els permetran tindre un domini d'internet, així com de les eines més importants de comunicació com el correu electrònic, l'ús de la banca electrònica o les xarxes socials, entre altres.

D'altra banda, també continuen obertes les inscripcions per al curs d'informàtica avançada per a tots aquells alumnes que demanden seguir amb l'aprenentatge en aquesta matèria, així com un tercer nivell per a ensenyar l'ús de el telèfon intel·ligent a aquells socis de  Caixa Rural Vila-real i veïns del municipi que vulguen continuar amb el seu procés formatiu en les noves tecnologies.  Totes les persones interessades poden apuntar-se en la recepció del Centre Social de la Fundació o en la pàgina web www.fundaciocaixarural.org