Noticias Castellón
domingo, 27 de noviembre del 2022 | Última actualización: 12:35

Cs es presenta a Vila-real amb un equip de professionals "que ix a competir enfront de rivals ja esgotats abans de jugar el partit"

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 32 segundos

Noticias Relacionadas

Domingo Vicent anuncia davant un centenar de persones i el suport de Ventura i Julià "un pacte local per l'urbanisme per a frenar el caos”

Castellón Información

Ciutadans ha presentat la seua candidatura per a l'Ajuntament de Vila-real a les Eleccions Municipals del 26 de Maig en la Plaça el Llaurador. El candidat, Domingo Vicent, davant un centenar de persones,  i recolzat amb membres del seu partit com Merche Ventura, Sandra Julià, Cristina Fernández o Cristina Gabarda, ha assenyalat que "Cs compta amb un equip de professionals que sale a competir enfront de rivals ja esgotats abans de jugar el partit". "Així, d'una banda, ens trobem davant un PSOE de Benlloch intentant defensar un model acabat i per un altre, a un PP cansat d'estar en l'oposició amb idees caduques i un projecte extingit. Per això, en Cs som els únics que podem des del sentit comú i amb la nova política com a bandera reactivar Vila-real", ha emfatitzat l'alcaldable. "Esforç, dedicació i treball ens defineixen, igual que han definit als nostres avantpassats agricultors", ha postil·lat el candidat.

En aquest sentit, Vicent ha lamentat que "el bipartit de Benlloch haja basat les seues polítiques en pujades d'impostos i en una nul·la gestió que ha deixat a la ciutat en xoc". "Una gestió que ha prioritzat la compra d'edificis a manera d'immobiliària i no ha pagat a ningú, malgrat que sí han sigut capaces de recaptar quasi 2 milions d'euros més en Contribució", ha matisat el número 1. Per això, el cap de llista ha anunciat "una baixada d'impostos que inclou l'IBI i la quasi total eliminació de la plusvàlua municipal a l'hora d'heretar la casa o el local familiar".

Així mateix, Vicent ha desgranat part del programa entre el qual ha subratllat "un pacte local per l'urbanisme per a deixar arrere el caos, elaborant primer, un registre d'aprofitaments i després un nou PGOU que permeta a Vila-real créixer". "També volem que els vila-realencs sàpien en què es gasta l'Ajuntament fins a l'últim cèntim dels seus diners, per aquesta raó publicarem en la web municipal les despeses, des del que val una clau fins el que costa un desperfecte en un jardí", ha informat el candidat a l'alcaldia, qui ha afegit "que amb Cs s'ha acabat la participació del 'postureo' amb Cs l'Administració serà una administració pròxima en la qual promourem que regularment hi haja un regidor en els locals de les Associacions de Veïns, així com donarem veu perquè s'impliquen directament en l'elaboració dels pressupostos municipals". Sobre aquest tema, l'alcaldable ha apuntat que "és fonamental revitalitzar els barris històrics l'estat dels quals d'abandó és total perquè així no hi haja barris de primera i de segona a Vila-real".

En conclusió, el cap de llista ha destacat que "Vila-real mereix més i el veinat mereixen més, per això a partir del 26 de Maig ha de ser Cs qui lidere la localitat".