domingo, 9 de mayo, 2021  |  
Cs sol·licita accelerar la regulació municipal dels patinets a Vila-real Cs sol·licita accelerar la regulació municipal dels patinets a Vila-real

- 29 marzo, 2021 -

Domingo Vicent recorda que "es tracta d'un dels acords de pressupostos" i lamenta el darrer accident a la localitat Cs sol·licita accelerar la regulació municipal dels patinets a Vila-real

Domingo Vicent recorda que “es tracta d’un dels acords de pressupostos” i lamenta el darrer accident a la localitat

Castellón Información

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha reclamat a l’equip de Govern “trepitjar l’accelerador amb l’elaboració de la regulació municipal sobre l’ús dels VMP en la localitat”.“Recentment, es va produir un xoc entre un patinet i un vehiclei aquest incident al ritme que portem no serà l’últim lloc que aquests vehicles són cada vegada més habituals. Per aquesta raó, urgeix una normativa clara sobre els mateixos per a protegir tant usuaris com a vianants”, ha explicat Vicent.

En aquest sentit, el regidor ha recordat que “en 2019 vam presentar una proposta que va ser rebutjada, no obstant això ara s’ha acceptat la seua inclusió en les iniciatives pactades per als pressupostos d’enguany, el que celebrem i estarem vigilants perquè es complisca”. “En 2020, la DGT ja va establir les bases i ara és el torn de les administracions locals, els qui han d’erigir-se com a protagonistes i aplicar la regulació corresponent”, ha assenyalat l’edil.

Per al portaveu, “Vila-real ha de ser una ciutat moderna, pròspera i sostenible, per a això la convivència entre els veïns i els diferents mitjans de transport ha de ser possible”.

Whatsapp Telegram