Noticias Castellón
viernes, 30 de septiembre del 2022 | Última actualización: 21:57

Cristina Pesudo Marzá serà la Reina de les festes de Vila-real del 2018

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 20 segundos

Noticias Relacionadas

Gemma Font Colás, Gloria Manrique Ruíz, Lydia Estepa Edo i Andrea Ayén Castillo conformaran la Cort d'Honor 

Soumaia Nejjar/Castellón Información

Captura de pantalla 2018-01-12 a las 20.43.09L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, junt amb el regidor de Festes, Javier Serralvo, i el president de La Junta de Festes, José Pascual Colás, ha donat a conèixer quina de les cinc candidates ha sigut l’afortunada per a representar a Vila-real com a Reina de les Festes per a aquest any 2018 i ocupar el lloc de Verónica Fortuño Espinosa i ha sigut la jove Cristina Pesudo Marzá. La ja Reina estarà acompañada en el seu mandat per la seua Cort d’Honor la qual estarà conformada per Andrea Ayén Castillo, Gemma Font Colás, Lydia Estepa Edo i Gloria Manrique Ruíz, que han pres el relleu de Mónica Font García, Isabel Carda Navarro, Afra Rubio Bonet i Danae Navarro Arjona.

Proclamació Cort d'Honor 2018
Andrea Ayén amb Mónica Font , Gemma Font amb Isabel Carda, Lydia Estepa amb Afra Rubio i Gloria Manrique amb Danae Navarro (d'esquerra a dreta).

 

Cristina té 19 anys i és estudiant de Turisme i de Psicologia Esportiva. És membre de la junta de la Joventut Antoniana des de l’any 2002. També és dels Lluïsos, purissimera i rosariera, i fins i tot ha sigut membre de la Junta del Rosari, ja que a casa es viu de forma molt activa per ambdues parts. A més, és de la Confraria de la Santa Faç i de l’Agrupació de Bombos i Tambors.

nomenament reina i dames 2018nomenament reina i dames 2018 (2)

Els seus pares són membres de la Penya Beu i Fuig, i ella, de la Penya Xanxull. Els actes que destaca són les ofrenes, la baixada de la Mare de Déu i tots els actes dels dies principals als nostres patrons.

Captura de pantalla 2018-01-12 a las 21.06.01

El que més li agrada de les festes és l’ambient festiu que es viu en aquestes setmanes, els sopars de germanor, el punt de trobada per a tots els ciutadans i les actuacions musicals.

Per a ella, ser escollida és complir una il·lusió, i poder representar les tradicions de Vila-real és tot un orgull. A més, és una ocasió única per a gaudir de les festes des d’una altra perspectiva.

 

Captura de pantalla 2018-01-12 a las 20.42.51

Espera amb moltes ganes aquesta experiència, ja que pensa que conéixer gent nova del món de la festa serà inoblidable i molt bonic.

Cristina Pesudo i les seues quatre dames d'honor tindran la seua primera aparició pública el pròxim 18 de febrer, durant l'acte d'homenatge a la reina i cort d'honor de 2017 i seran proclamades oficialment en un acte solemne durant el mes d'abril.