Noticias Castellón
miércoles, 06 de julio del 2022 | Última actualización: 21:39

Consum segueix apostant per la solidaritat i dona 150.000 euros a Caritas en favor dels refugiats d'Ucraïna

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 32 segundos

Noticias Relacionadas

Esta se suma a la que la cooperativa va aportar a mitjan març a través de Creu Roja, quan va recaptar 350.000 euros

Consum activa una segona fase del Pla d’ajuda a Ucraïna amb la donació de vals de compra per valor de 150.000 euros a Càritas per a ajudar els refugiats ucraïnesos que han arribat al nostre país fugint de la guerra i altres refugiats i migrants acollits en les comunitats autònomes on estàpresent.

Esta ajuda se suma a la que Consum va aportar a mitjan març a través de Creu Roja, quan va recaptar 350.000 euros mitjançant les donacions dels seus clients en caixa, als quals la Cooperativa va sumar 50.000 euros més, fins a arribar a una suma total de 400.000 euros. L’ajuda es va destinar a donar suport a la labor humanitària que Creu Roja estava desenvolupant davant la situació d’emergència provocada per la invasió de Rússia a Ucraïna.

Esteimportes va destinar als afectats de la guerra d’Ucraïna per a cobrir, principalment, les seues necessitats bàsiques (higiene, abric i cuina), accés a aigua segura, assistència sanitària, i protecció i restabliment de contactes familiars.

Compromís amb les persones
Consum, com a empresa d’economia social, està fermament compromesa amb les comunitats locals en les quals desenvolupa la seua activitat cooperativa i també amb les emergències socials de gran escala. Per mitjà del seu programa solidari, duu a terme nombroses accions orientades, principalment, a posar fi a la fam i a garantir l’accés de totes les persones a una alimentació sana, nutritiva i suficient.

Davant una crisi humanitària com la d’Ucraïna, la Cooperativa, atenent els seus valors, se suma per a ajudar de manera proactiva les persones que estan afectades pel conflicte.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí