martes, 24 de mayo, 2022  |  
La Consellería de Deportes visita ‘Escoles de la Mar’ de Benicàssim y Burriana La Consellería de Deportes visita ‘Escoles de la Mar’ de Benicàssim y Burriana

- 18 noviembre, 2015 -

Girona explica que esta formación marítima supone la "democratización de los deportes marítimos" porque "se abren a la juventud valenciana" La Consellería de Deportes visita ‘Escoles de la Mar’ de Benicàssim y Burriana

Castellón Información

El secretari autonòmic de Cultura i Esport, Albert Girona, i el director general d’Esport, Josep Miquel Moya, han visitat les instal·lacions de l’Escola de la Mar de Benicàssim i Borriana. Aquestes dues escoles amb la de la Vila Joiosa formen la xarxa d’Escoles de la Mar de la Generalitat.

En el transcurs de la visita el secretari autonòmic de Cultura i Esport ha assenyalat que “les Escoles de la Mar suposen la democratització dels esports marítims, més concretament de la vela, que s’obri al jovent i als estudiants de la Comunitat Valenciana”

De la mateixa manera, el director general d’Esport, Jose Miquel Moya, ha destacat “la importància d’aquestes escoles que posen en valor un dels recursos més importants que tenim els valencians, la mar Mediterrània, a través de la pràctica d’esport que potencia la convivència i el treball en equip”.

A la Mar 2015

A la campanya d’activitats nàutiques “A la Mar 2015” han participat 8,526 alumnes. Els centres educatius valencians tindran preferència d’accés a aquestes escoles el pròxim curs. A més s’ha signat un conveni amb l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), a través del qual el joves valencians gaudiran de preus especials i de cursos.

L’Escola de la Mar de Benicàssim, inaugurada en 1995, està ubicada a la platja dels Terrers i compta amb accés directe a la mar des d’aquesta mateixa platja. L’edifici de l’Escola, de 900 metres quadrats, compta amb un hangar a peu de platja per a embarcacions i material i, a més, es completa amb un taller, una aula amb capacitat per a 75 persones i dos vestuaris generals, a més de dos vestuaris per a monitors.

Entre les modalitats que es practiquen a l’Escola de la Mar de Benicàssim està la iniciació a vela lleugera amb embarcació col·lectiva, perfeccionament a la vela lleugera amb vaixell doble, kaiak o windsurf.

Whatsapp Telegram