Noticias Castellón
miércoles, 07 de diciembre del 2022 | Última actualización: 15:36

Confirmat, Ignasi Garcia serà el cap de llista per Compromís a l'Ajuntament de Castelló

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 37 segundos

Noticias Relacionadas

"El 28 de maig, amb alegria, omplirem les urnes de vots per un país i una ciutat millor, amb drets i oportunitats per a totes i tots i per consolidar la feina feta aquests anys"

Elecciones 28M 2023

L'assemblea Municipal de Compromís per Castelló ha ratificat la llista per a les eleccions municipals el maig de 2023, amb l'actual segon tinent d'alcalde i regidor Ignasi Garcia com a cap de llista i candidat a l'alcaldia de la ciutat.

L'assemblea local de Compromís per Castelló va decidir, per unanimitat, confeccionar la candidatura per a la ciutat aplicant un dels criteris contemplats al reglament de primàries, que consisteix a confluir en una llista que respecte el consens intern dins de l'agrupació local. Amb aquest objectiu, Garcia i els i les membres de la comissió electoral han estat treballant per confeccionar una llista de consens que ha presentat aquesta vesprada.

Garcia ha volgut agrair "la confiança que ha dipositat l'assemblea de Compromís per Castelló perquè lidere el projecte de Compromís per a les eleccions municipals del 2023". "El 28 de maig, amb alegria, omplirem les urnes de vots per un país i una ciutat millor, amb drets i oportunitats per a totes i tots i per consolidar la feina feta aquests anys".

A la candidatura liderada per Ignasi Garcia, se sumen Vera Bou, Pau Sancho, Francesc Mezquita, Núria Solsona, Inés Calduch, Benito Pérez, Inés Escoí i Víctor Zahinos i es reserva una plaça per a integrar persones d’altres formacions, entre les 10 primeres posicions de la llista.

El candidat ha volgut destacar que "hui hem votat les primeres posicions d'una llista molt potent amb dones i homes treballadors i preparats, a la que es sumaran nou noms que completaran una proposta per guanyar Castelló". "Un equip que té molt clar que ens juguem molt perquè les principals polítiques transformadores a Castelló i al Grau porten el segell de Compromís", conclou Garcia.